local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīnas Starpkontinentālais Kvantu Komunikāciju Tīkls tagad ir tiešsaistē13

Ķīna ir pabeigusi savu kvantu atslēgu tīklu, kas ir pilnībā droši lietojams sakaru tīkls visā pasaulē. Pasaule būs tāda, kādu mēs šodien pat iedomāties nespējam. Tehnoloģijas attīstās dienu no dienas un burtiski katru dienu var dzirdēt par kaut ko neticamu un super interesantu. Cik labi ir tas, ka mēs dzīvojam šajā laikā, kad tu vari attālināti sarunāties viens otru redzot neizejot no mājas, vai atrodoties praktiski jebkurā pasaules vietā izmantojot tikai savu telefonu.

Šodiena nav iedomājama bez mūsdienu tehnoloģijas, jo cilvēku ikdiena balstās uz tehnoloģiskā progresa, kas ir cilvēku dzīves neatņemama sastāvdaļa.

138 6 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Kautkāds sviests... Visa jēga pazudusi tulkojumā...  emotion 

4 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

1 0 atbildēt

ja chainizeri spēs noraidīt lādēto kvanta fotonu daļu uz tādiem attālumiem, tas būs solis attīstībā. Un ja kā minēji tas ir noticis, tad jau laika un telpas līdzšinējais formulējums ir apgāzts. Jo ja divas fotona daļas maina polaritāti vienā laikā vietā, tas nozīmē laika vairs nav.

1 0 atbildēt

Tā īsti nesapratu, kam tas vajadzīgs. Datu drošībai, vai?

0 0 atbildēt

Īsti nesapratu. Tad datu šifrēšanā ir āķis vai tomēr datu apraides metodē (ar lāzeriem un to detektoriem)? 6. attēlā nav paskaidrots, uz ko attiecas informācijas nolasītājs - uz plānoto gala saņēmēju, kurš detektē izkaisītos photonus un atšķir tos pēc iepriekš definētas pozīcijas, kā tas parādīts 7 attēlā vai uz špionu, kurš neveiksmīgi mēģina nolasīt datus no malas? Šādam rakstam jāliek atsauce uz oriģinālo publikāciju.

0 0 atbildēt
Atkal jau idiots raksta par lietām, ko pats nesaprot! Vārdu kvanti da jebkam var piespraust klāt, lai tikai krānu aizgarinātu tur tajā tālajā nākotnē!
0 0 atbildēt