local-stats-pixel fb-conv-api

Kas un cik liela ir Saule!13

74 1

Šeit būs aprakstīts par sauli un dažādi fakti ko tu varbūt nezināji.Gan jau kāds cilvēks ieraugot sauli sāk par to domāt tapēc es tagad par to vēlos uzrakstīt rakstu.

74 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Vidējais attālums līdz Mēnesim = 384 400 km (ar automašīnu būtu jābrauc apmēram gadu).  Starp Zemi un Mēnesi varētu salikt rindā visas Saules sistēmas planētas.

Liels attālums?

Bet Saulē iekšā brīvi ietilptu visa Mēness orbīta: https://tomroelandts.com/sites/tomroelandts.com/files/field/image/sun-earth-moon.png

5 0 atbildēt

Visiem, protams, zināms ka saule ir viena no lielākajām zvaigznēm ....... patiesībā gan Saule ir maza izmēra zvaigzne,

5 0 atbildēt

Vispār jau saule ir pundurzvaigzne, kas ir kā mazs punktiņš, salīdzinot ar nemaz netik tālajām pollux, arcturus, aldebaran, rigel, Antares A utt.

4 0 atbildēt

Vel butu interesanti palasit par tiem savadajiem gadijumiem ,kad brizam saules ir uzreiz divas un pat tris, ka reizem nodziest un kadu laiku nespid vispar.Par to divaino efektu ,it ka saule (gaismas kermenis)atrodas pavisam tuvu,nevis 150 milj km.Par lietam ko ,,zinatnieki,, ignore ...

4 0 atbildēt

autoram....tu esi dumjsh  perdelis,zeme ir plakana  un staav uz 3 zilonjiem a to  lampinju debesiis tev par prieku iekarinaaja iizaks 2000 gadu atpakalj vel tagad apgraiziitie tam tic.

4 2 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

100000 tas bija aptuvenais attālums, ja būsim precīzāki emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Tad jau sanāk,ka mana beha otro apli ap sauli mauc 😀
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt