local-stats-pixel

Jaunais "Just5 Freedom X1" - tikpat jaudīgs kā trīsreiz dārgāki viedtālruņi34

139 5

No 22. marta pārdošanā pieejams Latvijas zīmola Just5 jaunākais viedtālruņa modelis Just5 FREEDOM X1, kurš visos parametros ir līdzīgs un dažos pat pārspēj viedtālruņus Galaxy S6 un iPhone6. Cena Just5 viedtālrunim, kā ierasts, ir krietni demokrātiskāka nekā tehniski līdzīgām citu zīmolu ierīcēm – 199 eiro.

Jaunā Just5 FREEDOM X1 korpuss ir vieglāks un plānāks nekā iepriekšējiem šī zīmola modeļiem. Piecu collu LG IPS displejs pārraida HD kvalitātes 720õ1280 pikseļu izšķirtspējas attēlu un 2.5D Crystal stikla virsma rada telpiska attēla efektu. Tāpat kā visi iepriekšējie Just5 viedtālruņi, arī FREEDOM X1 atbalsta divu mikro-SIM karšu darbību, taču jaunajam tālrunim pievienota ātrās uzlādes tehnoloģija – 2800 mAh baterija ir pilnībā uzlādējama 1,5 stundas laikā.

Just5 FREEDOM X1 ir jaudīgs Octa Core MT6753 procesors, 3 GB operatīvā atmiņa un 32 GB iebūvētā atmiņa datu un lietotņu glabāšanai, kā arī līdz 128 GB atmiņas kartes atbalsts. Šī viedtālruņa astoņkodolu Cortex-A53 1.3GHz darbojas 64-bitu sistēmā un nodrošina ātru Android 5.1 darbību. Just5 FREEDOM X1 grafiskais procesors ARM Mali-T720 MP3 450MHz sadarbībā ar 64-bitu procesoru nodrošina izcilu spēļu grafikas kvalitāti.

Just5 FREEDOM X1 aprīkots ar 16 megapikseļu kameru ar Samsung 3L2 sensoru, kas ļauj fotografēt ar 4608×3456 pikseļu lielu izšķirtspēju, kā arī uzņemt 1080p FULL HD video. Selfiju cienītājiem noderēs astoņu megapikseļu priekšējā kamera.

139 5 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 34

0/2000

man jau pietika ar blaster , kas bija "līdzvērtīgs" s5, lieki teikt ka tagad lietoju s5..skopais maksā 2x, šajā gadījumā es pats

28 0 atbildēt

Es nesaprotu kāda jēga maksāt par itkā cipariem kuri tāpat neko nenozīmē.. Kāda jēga no kaut kādiem 16mp kameras ja pati kamera ir sūds un tas cipars vienkārši ir mārketings. LABRĪT!

17 0 atbildēt

Toties tās visas entās, lielās un mazās fīčas, tomēr liek vairāk iekārot tos 5x dārgākos viedtālruņus. S6 ir augstāka izšķirtspēja (jā, ātrāk ēd baču, bet patīkamāk acīm), lielāka operatīvā atmiņa, fingerprint sensors, kamera ir DAUDZ labāka, kā arī stipri lielāks aksesuāru klāst, atpazīstamība un rezerves daļu atrašana vieglāka.

15 0 atbildēt

Uz tiem cipariem skatīties nevar.  Tajos dārgajos viss ir labāks, pat, ja cipari izskatās vienādi.

Bet protams, ja tu esi diezgan "default" lietotājs tad nav vērts maksāt par daudz dargāku agrigātu.

12 0 atbildēt

Lai arī cik labs būtu šis FREEDOM, tās padebīlās reklāmas mani pārliecina nepirkt šo telefonu. Ja reklāmā retardi cīnās par kaut kādu telefonu, tad jau pašam telefonam arī jābūt sūdam.

9 0 atbildēt

Lēts ķīniešu sūc paliek sūc, grozi to kā gribi. Tāpēc arī lietoju S5 emotion

9 2 atbildēt

Atšķirību starp Just5 un ''dārgajiem'' modeļiem var sajust pirmajā minūtē tos paņemot rokā. Pēc 2 nedēļām kad Tevi būs izbesījuši programmatūras gļuki un citi ''sīkumi'' Tu sapratīsi kapēc šis maksā 200 eur bet S6 600eur. Es arī kādus mēnešus atpakaļ cilāju Trodeksā Blasteri - vajadzēja telefonu sīkajam dāvanā uz ZSvētkiem. Pārdevēja man tur diezgan labi pazīstama un viņa man sirsnīgi ieteica likt to nost un ņemt kaut vai budžeta Samsungu jo šie te nākot atpakaļ uz garantijas remontiem čupām emotion 

9 2 atbildēt

NJAaa ,bet ātri vien just5viem sasitās ekrāni(tiešām ātri)   No sākuma kad pirku telefonu domaju ka viņš nav  sūds un ka tas ir kas lidzīgs steriotipam  ... 

JUST5 IR DIEMŽĒL HUI*A! Sorry,skarbā patiesība. emotion  emotion 

6 0 atbildēt

iPhone īstenībā sūds tāpat kā Just5

6 2 atbildēt

Visu izsaka ekrāna izšķirtspēja - šim ir gaužām niecīga - 720x1280. Gadus piecus atpakaļ ar šādu vēl varētu lepoties, bet ne tagad. Būtu ielikuši vismaz 1080x1920... Lai arī kā cienu vietējo baleliņu centienus izsisties, tik nevajag domāt ka vietejie neko nesaprot. Ķīnā, kur šos liek kopā, telefoni ar līdzīgu izšķirtspēju maksā ap 70$...

3 0 atbildēt

Ķīnietis vai ne-ķīnietis, viss tāpat ir ražots ķīnā, vai nu tur salasīts! Protams, tādi brendi, kā-Samsung, Lg, un citi ir ļoti labi ''salasīti'', tas ir labas kvalitātes, bet ar Just5 tā nau. Just5 gandrīz katru mēnesi, vai ik pēc 3 nedēļām izlaida jaunus modeļus, kurus salasija ''kā trāpijās''. Bet lieta tā, ka cena to visu aizslēp, jo tiešām ar tādām specifikācijam, tas ir labi, un ja Samsung firma izlaistu tādu telefonu (ar tādām pašam specifikācijām) viņs laikam maksātu 500, ja ne mazāk! Tāpēc ir izvēle pirkt vai nepirkt! Es jau otro gadu lietoju  Spaceri, pirmo, kuŗs par šo laiku nau izdevis gandrīz nevienu gļuku.Bija daži, bet tiaki tāpēc ka bija pilna atmiņa! Ieteikums- pareizi jālito, ja telefons ''jūk'' arā, vainīgs ir ne tikai viņs, bet ari tas , kas viņu lieto, jo vajag būt tādam stulbam un pielādēt visu telefonu ar kautkādiem sūdiem (spēlitēm) un tad brīnies ka jūk. Tā bija manai paziņai (Bija Samsung), ka pieladē pa 20 spēlem, un brīnās, kāpēc viņam lāgo!! Apsurts!! Es jau domāju , ka pēc 1 mēneša viņs maksās 149 euro, pa akcijai, un nebrīnīšos , ka izies jauns modelis FreeedomX2 vai vel kautkas! Es jau viņu tagad ''neaizsargāju'', arasti saku. Atceries-tev ir izvēle pirkt, vai nepirkt!!! Der tādiem cilvēkiem kuriem ir maz naudas un kuri grib spēcīgu telefonu, viņiem jau FreedomX1 ir kā Samsung s6!! Tas ir viss ko es gribēju pateikt!

5 2 atbildēt

Nu jā, dzelži jau izklausās nopietni, bet gan jau ka dzīvē "domā" ilgāk nekā mans 10 gadus vecais portatīvais. emotion

1 0 atbildēt
Paldies, es iztikšu emotion
1 0 atbildēt

Man personīgi Just 5 vispār neievieš pārliecību par viņiem. Piemēram tas pats Just 5 Blaster 2, kamerai itkā daudz MGPx, bet kvalitāte ir vienkārši drausmīga. Par operētāj sistēmu, DRAUSMAS! Lago viss, karās, laigan salīdzinoši jauns telefons, kvalitāte tur vispār nav.

3 2 atbildēt

1-Just 5

2 jaudīgs un kvalitatīvs

choose one

4 3 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Neiesaku Just5 telefonus. Pats iegrābos blaster2, gāja kādus 5 mēnešus, un tad nosprāga. Nebija ne pie zemes kritis, ne sists. Bet nu, laikam, tas kā kuram.

0 0 atbildēt

Vislielākais ieberziens ir tagad tiem, kas freedom nopirka par tiem 190eiro, bet tagad 1a viņš makasā, laikam, 120  emotion 

0 0 atbildēt
Nu es par savu Blaster 2 nesūdzos, vairāk kā pusgadu jau lietoju un joprojām darbojas labi. Pirms tam lietoju LG G3, tas nu tiešām bija sūds un krietni dārgāks
1 1 atbildēt
Man liekas ka iphone 6 jau gandriz 2 gadus vecs.
0 0 atbildēt