local-stats-pixel fb-conv-api

Iznācis pirmais Latvijas viedtalrunis29

122 9

Iznācis pirmais Latvijas viedtalrunis Latvijā iznācis pirmais smārtfons, kas būs pieejams jau 2013. gada decembrī tikai par 99Ls. Telefonam ir 1,3 ghz procesors, android jelly bean 4.2.2 OS, 8 mpix kamera, priekšējā frontālā kamera 2 mpix. Ram 1gb. Telefonu ražotājs savu darbību uzsāka Rīgā, Latvijā un jau tagad iekarojis Krievijas tirgu. Kompānija bija izcēlusies līdz šim ar lielo pogu telefoniem, kas iekaroja vecākās paaudzes vēlmēm. Nu ir brīdis Just5 spacer iekarot viedtālruņu tirgu. Protams telefons izgatavots Ķīnā, bet lielie zīmoli arī nav labāki, jo arī ražo savus galaxy un iphonus Ķīnā. Turklāt Just5 spacer maksās tikai 99Ls, kas ir pietiekami laba cena par 5 collu HD ekrānu un 1,3 ghz.

122 9 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Var redzēt, ka no šīm lietām neko nesaproti, labāk nemaz nebūtu veidojis rakstu...  emotion

Telefonam ir 4 kodolu 1.3 ghz procesors, kā arī ekrāns ir tikai qHD! Un svarīgi arī zināt, ka ir 2 kodolu grafiskais procesors Mali-400MP2.

Kur tu tādu informāciju rāvi, es nezinu, bet kārtējais mazais deģenerāts kurš vēlas izcelties, uz ātro roku uzdrukājot kaut kādu sūdu. Labāk jau vismaz būtu nokopējis no kādas lapas.

13 2 atbildēt

Sanemiet visi tie, kas saka ka latvieši neko nevar, neko nemāk, bet redziet, ka ir arī tādi, kas kaut ko dara, nevis vaid. Iesaku Jums to pašu darīt, tas ir vienkārši mācaties, mēginiet un iespējams ka pat sanāks, kā šajā gadījumā.

Veiksme tiem kas mēģina! ;)

9 1 atbildēt
Nesaproti iznācis latvijā, bet ražots ķīnā...
2 0 atbildēt

Autors ir auns, sarakstījis nepatiesu info par telefona parametriem, bet papētot patieso info oficiālajā lapā, telefons šķiet neticami lēts, ņemot vērā tā iekšas! Vienīgais lielais mīnuss... Tikai 1800mAh baterija... manuprāt ļoti švaka baterija tādam telefonam.

2 0 atbildēt
Tātad iznāk, ka tas naw latvijas telefons?
1 0 atbildēt

Un firmas oficiālajā lapā priecē teksts, ka telefonu pa garantiju nevis labo bet samaina pret jaunu.

Uz visiem Just5 telefoniem attiecas pilna ražotāja garantija ar termiņu uz diviem gadiem. Jebkurā garantijas situācijas iestāšanās gadījumā mūsu oficiālais partneris jūsu reģionā nomainīs sabojāto Just5 telefonu pret analoģisku jaunu sakaru rīku.

1 0 atbildēt

Cerams, ka Just5 telefoniem būs arī piemēroti vāciņi. Diez gan laba Zsvētku dāvana sanāktu.

1 0 atbildēt

Ir teikts ''Iznācis'', bet vēl nemaz nav iznācis. ''Paziņots, ka iznāks'' derētu.

1 0 atbildēt

Esmu šokā ;D , un mana māsa ziemassvētkos ganjau arī būs :D

1 0 atbildēt
Eu, labs! Vispār apsveru domu par dāvanu kādam. Latvijas prece kā nekā! Kāpēc lai neatbalstītu savējos? Ar nicināšanu un nodrišanu latvieši tikai iznīcina savu tautu.
1 0 atbildēt

A-W-E-S-O-M-E!man tādu vajag!

1 0 atbildēt

Tā ''Latviešu būšana'' ir stipri relatīva ,jo galveno kārt tā īpašnieki ir krievi  

0 0 atbildēt

Opā, super! Prieks, ka savējie arī ar kaut ko nodarbijas! Jāpakrāj un jāatbalsta vietējie ražotāji!:)

0 0 atbildēt

Jaunākais Kalkulators 2013

0 1 atbildēt

Android. emotion NU KĀPĒC?

1 3 atbildēt