local-stats-pixel fb-conv-api

Iphone 4s WI-FI Neiesledzas..18

226 0

Sveiki visiem , jau ilgus laikus ieleinu spokos un domaju ka man ari vajadzetu padalities ar savam zinasanam ..

tatad ko es daru - esmu mikroelektronikjis kurs remonte visa veida elektroniku , telefonus ,datorus , gps utt . vistuvak man ir apple tehnika , vairakus gadus nostradaju apple store Londonaa kaa sertificets apple meistars .

sheit meginajshu paradit soli pa solim kaa varam daudz ko saremontet majas apstaklos , vai vienkarshi paradishu ka lietas un dazadas problemas tiek risnatas ar dazadiem remontiem ,

mans pirmais raksts : sorry man nav lv klavas tapec nedusmojamies par kludam

Tatad sodienas tema ,kas daudziem liek ienist Apple Iphone ir wi-fi problema , kad wi-fi ieslegsanas poga nestradaa .

226 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Vienam čomam ar bija šī pati problēma. Iedeva uz remontu un vietā atsūtija galīgi jaunu. Pagaidām mans veicais ceturtais iphoniņs vel muļķības nav taisijis, bet šāds raksts mani biedē. :D Nekas, jacer ka savu mūžu nokalpos bez problēmām. Labs raksts!

2 0 atbildēt

Manuprāt, piņķerīgs darbs!emotion

1 0 atbildēt

gribetu autora paprasit. vai ir iespejams atbloket IMEI uz iphone 4s orange tikla? jo noblokets tiesi IMEI un nevar lietot nevienu karti pirkts UK jau blokets! 

1 0 atbildēt

he. super. pašam apple produktu nav, bet ir forši, kad cilvēki padalās ar lietām, kā tās izdarīt mājās (ar attiecīgajiem instrumentiem :D) pats arī remontēju savas iekārtas (telefonus, datorus utt) tā, ka atbalstu šo ideju, laigan man nav mikroskopa, bet pagaidām visu tīri ok, var saredzēt, pat ar palielināmajiem stikliem ir sūdīgāk :D. emotion

0 0 atbildēt

Tieši tā-iphone 4 un 4s neder 100% šī jaunā 7.0 OS!Man ir 4s un katru reizi veicot updates ir kādas sīkas problēmas-siri ir galīgi aizsmacis,pieprasa visu laiku icloud un face time paroles!Nestrādā internets,jo no jauna jāievada operatora tīkla iestatījumi un man tā nav vienīgam!

0 0 atbildēt

Tās iPhona iekšas izskatās briesmīgi nekārtīgas, apbružātas, apdriskātas...... Un tas ir iPhone's :D

0 0 atbildēt

super,malacis-patīk šādi izglītojošie rakstiņi...tikai žēl,ka nevar šim paralēli uztaisīt video-formātā...

0 0 atbildēt

Pamācība jau super, bet vēl labāks veids kā novērst Wi-Fi problēmas iphoniem, ir iegādāties normālu telefonu(jebko tikai ne to pārcenēto,pārvērtēto,vājo telefonu kas @US vēl puslīdz normāls priekš cenas, bet kad nonāk līdz Europai maksā 2x vairāk.) Par iphone 5S cenu var nopirkt Samsuns Galaxy S4  +atstāt ~100-150Ls lai nedēļas nogalē ir ko darīt ..

0 0 atbildēt

Man ir tieši tāda pati problēma, un man vēl ir garantija. Tas nozīmē, ka man dos jaunu iphonu? Paldies.

0 0 atbildēt
Tapēc android ir labāks
0 1 atbildēt