local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta plašumos ir noplūdušas jaunākās HTC viedtālruņa bildes0

20 0

Kaut arī HTC kompānija savu jaunāko viedtālruni HTC 10 neprezentēja pagājušajā mēneša lielajā pasākumā - Mobile World Congress, tādi konkurenti kā Samsung un LG preses konferencē piedāvāja klātesošajiem ielūkoties to jaunākajos viedtālruņos. Taču par spīti tam, tagad HTC cienītājiem ir lieliska iespēja aplūkot jaunā HTC 10 viedtālruņa attēlus.

Twitter lietotājs OnLeaks ir publicējis HTC 10 prototipa bildes, kas šķietami atklāj tā USB-C portu kopā ar kapacitatīvajām pogām, kas atrodas abās pusēs no pogas "Home" un pirksta nospieduma lasītāja. HTC 10 aizmugure izskatās savā ziņā unikāla ar interesantu un slīpi noapaļotu malas formu, un austiņas ligzda šoreiz atrodas viedtālruņa ekrāna malas virspusē. Šķiet, ka HTC vēl klāt ir pievienojuši lāzera automātisko fokusu, kas atrodas zem zibspuldzes.

Pēc šiem publicētajām HTC 10 prototipa bildēm nepagāja ilgs laiks, kad cits twitter lietotājs evleaks nekautrējās pasaulei parādīt vēl dažus attēlus, kas varētu būt tuvāk īstenībai - sudraba krāsas modelis (redzams titulbildē). Jāatzīst, ka tas ir interesants dizaina sajaukums - tā priekšpuse rada iespaidu, ka HTC izstrādātāji ir iedvesmojušies no iPhone.

No šiem abiem publicētajiem HTC 10 attēliem var secināt, ka HTC logo šoreiz neatrodas viedtālruņa priekšpusē, kā tas bija ierasts līdz šim, un tā atrodas vienīgi viedtālruņa aizmugurē, atstājot vēl šķietami brīvu un neizmantotu vieta virs Home pogas. OnLeaks apgalvo, ka HTC 10 būs aprīkots ar 5.15 Quad HD (2560 x 1440 izšķirtspēju) displeju, Qualcomm Snapdragon 820 procesoru un 4GB RAM, kā arī tam ir iebūvēta 12 megapikseļu kamera.

Protams, lielākā daļa specifikāciju atbilst 2016.gada augstas kvalitāts Andriod viedtālruņiem, taču interesantākais ir tas, ka HTC 10 viedtālruņa ekrāna izmērs ir kļuvis mazāks, līdzīgi kā LG to īstenoja ar G5 viedtālruni. Neskatoties uz šo visu, HTC kompānija vēl joprojām nav paziņojusi par speciālu HTC 10 atklāšanai veltītu pasākumu, tomēr tam vajadzētu notikt jau pavisam drīz - lai sekmīgi konkurētu ar abiem gigantiem Samsung un LG.

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Datuve.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000