local-stats-pixel fb-conv-api

Gudrās mājas tumšā puse…8

88 0

Mūsdienās jau liela daļa ir pazīstama ar “IoT” (The Internet of Things) jeb lietu internets… un cik no jums ir dzirdējuši par gudrajām spuldzēm? Izmantojot mobilo lietotni vai digitālo mājas palīgu (Amazon Echo, Google Home, etc.), jūs varat kontrolēt mājas gaismu un pat kalibrēt katras spuldzes krāsu! Šīs gudrās spuldzes izmanto līdzīgu kā Wi-Fi protokolu ar nosaukumu ZigBee.

88 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Sūdīga reklāma priekš Philips..

4 0 atbildēt

Esmu iestrēgusi pagājušajā gadsimtā. Kam tās gudrās spuldzes domātas? Kāds labums no tādām?

4 0 atbildēt

Nafig tās gudrās mājas, mums vel tehnoloģijas nav tik gudras.. vidējās klases elektroniskās atslēgas ir samērā viegli uzlaužamas - tas ir sen zināms..

- tāpat ar visām šim budžeta klases, "viedajām" mājām..

nerunāsim jau par tām LED, kuras "aliēņu ekspresī", maksā vien pāris dolārus (vadāmas ar "viedo" telefonu).. - un Philips jau izmanto to pašu rūpnīcu pakalpojumus- kas arī nevienam nav noslēpums - tik uzliek savu "štampogu" ..

- man LED virtene- pārslēdzās ar TV tālvadības pulti- nenoliedzami ērti, bet patiesībā tas parāda ka tiek izmantotas vienas un tās pašas vadības mikrenes, un vieni un tie paši protokoli..

P.S. to ka var ieslēgt, izslēgt ar TV pulti atklāju nejauši.. - pie tam ar tiem taustiņiem ko neizmanto ikdienās TV kanālu pārslēgšanai..

0 0 atbildēt

Ķīnietis noklausās caur spuldzīti

0 0 atbildēt