local-stats-pixel fb-conv-api

Gaismas gadu tālumā #2.6

128 0

IR LAIKS!

Ir laiks jaunam rakstam! :D Šoreiz es rakstīšu par vēl jaunām galaktikām!

Es jau zinu ka daži no jums nopūtās. Bet nekas, turpini lasīt! :D

128 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Liec vēl.Super.
1 0 atbildēt
ieliec vēl rakstus par šādām tēmām, par levitāciju un ari par elektroniku, piem, ultramagnētiskajiem viļņiem. emotion
1 0 atbildēt
Pirmkārt: Es esmu meitene. (Just saying). Otrkārt: Es zinu, lielāko daļu centos saprast, saprstu. Es iztulkoju daudz ko arī pati, pasakot ar saviem vārdiem, lai varētu arī vieglāk saprast. Bet, paldies par ieteikumu.
1 0 atbildēt

malacis emotion

1 0 atbildēt

WOW! Tas google translate tev pamatīgi visu saputro. Laikam angļu valoda nav tava stiprā puse, bet tajā pašā laikā mēģini ļoti specifiskus terminus (veselus tekstus ar tiem) tulkot ar google translate palīdzību.... Recepte katastrofai. 

Šādu info ir pilnībā pašam jāpārtulko, lai kaut kas sakarīgs sanāktu. Arī jāorientējas vienkāršākajos fizikas un astronomijas terminos.

Come on! Vispār pārlasi to tekstu? Kas šīs par frāzēm? "

1)  ...M87 ir visvairāk iespaidīgs piemērs...";

2)   "Visvairāk aizraujošu lietu šajā galaktikā ir tās stari, kas ir redzama...";

3)   "...kā arī rentgena un radio emisijā...";    (Astronomi emitēja rentgenu un radio, lai kaut ko ieraudzītu?)   emotion  

Šīs tikai dažas frāzes, ko es paņēmu TIKAI no pēdējā teskta (un tajā ir vēl, nemaz nerunājot par tekstiem pirms tā).

Vienā no iepriekšējiem rakstiem tu teici, ka mācies astronomiju? Tev pašai ir interese un pati mācies? Ja jā, tad OBLIGĀTI mācies angļu valodu. Ar google tulkotāju nekur tālu netiksi.

Man pašam arī aizrauj visums/fizika. Par M87 ļoti daudz interesantu lietu var pastāstīt. Tā ir galaktika, kuras centrā ir kvazārs (spožākais fenomens visumā kāds jebkad ir novērots). Kvazārs pats par sevi ir interesants stāsts, bet pamatu pamatos, tas ir super aktīvs melnais caurums, kas noārda un iesūc sevī tuvumā esošās zvaigznes. Un tas process nav tā kā putekļu sūcējs. Zvaigzne tiek noārdīta un tās materiāls tiek nenormālos ātrumos griezts ap melno caurumu pirms tiek iesūkts iekšā pilnībā. Rezultātā rodas disks ap melno caurumu, kas izdala tempereratūru, ko ar cilvēkā prātu nav iespējams aptvert. Galu galā tas arī spīd (tūkstošiem reižu spožāk nekā veselas galaktikas). Var teikt visām galaktikām centrā ir melnais caurums, arī mūsu Piena ceļa galaktikai - tikai neaktīvs. Stari, ko tu minēji ir izdalītais radiācijas starojums. Varētu turpināt un turpināt.

Nesaku, ka tev materiāls slikts. Raksta pamats jau ir labs, bet var pastāstīt daudz vairāk, ar vairāk bildēm utt. Ir kur tiekties. Bet pats galvenais, NETUVOJIES GOOGLE TRANSLATE AR VESELIEM TEKSTIEM!!! Google translate ir labs, ja tev vajag atsevisķus vārdus vai terminus, bet pat tad pašam vajag piemērot attiecīgu vārda tulkojumu/skaidrojumu pēc konteksta nevis pirmais, ko ar lielajiem melnajiem burtiem izmet....

Plusiņš motivācijai 

1 0 atbildēt

par 1 fapu vairāk manā kontā emotion

0 0 atbildēt