local-stats-pixel fb-conv-api

Fixed gear10

« 1  2  3  4  5 »
86 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Ooo.. fiksīši! +++

 

Noteikti gaidīšu turpinājumu vēsturei, ar vairāk tehniskām un konkrēti Rīgai specifiskām detaļām. Priekšorcībām, trūkumiem, izmaksām utml (piem. fiksītim ir mazāk mehānisma traucēkļu, kas nodrošina brīvāku gaiti; tanī pat laikā nepārtrauktā kāju kustība rada palielinātu slodzi).

 

Skatoties no malas radies iespaids, ka ir divu veidu fiksīši. Modes lieta un efektīvs braucamrīks. Pirmie ir uzkrītoši dārgi, smalki noformēti, personalizēti un liekas kalpot kā aksesuārs, vai modes lieta cilvēkiem kam patīk but stilīgiem.

Otrie liekas vairāk sastopami pie īstiem gīkiem un aizrautīgiem velosipēdistiem - maksimāli lēta un minimālistiska konstrukcija, kas vislabāk veic savu uzdevumu - brauc.

 

Cik piemērots vispār tas ir kā braucamais Rīgā? Katreiz kad pārslēdzēja mehānisms neiztur laikapstākļus, vai kādu dziļāku pilsētas bedres sitienu un pieviļ brīdī kad tam būtu jāiztur vislielākā slodze, gribas uz visu nospļauties un pilsētas braukšanai tikt pie laba fiksīša.

Lasiju, ka ir tādi, kam abās pusēs pa zobratam - viens fiksēts, otrs ar brīvgaitu. Kad vajag apmet pakaļējo disku rinķī un brauc ar kuru gribi - vienīgi, lieks zobrats ir papildus svars.

5 2 atbildēt

Sveiciens no Jurmalas, isti nezinaju ,aks tas vispar ir, bet taisit ritenus patika un kaa taisot uzdurs trekam...Un sanaca kas sanaca :D Vienigi patika labak bez bremzes, bet kad pa Centru moci ir taa skrobigi uz 30 km/h  peksni apstaties :D

1 0 atbildēt

par šiem pirmoreiz dzirdēju pirms pāris nedēļām skatoties Semu. Bija arī video, kā čaļi pa Rīgu ar viņiem brauc. Izskatījās diezgan jautri :)

0 0 atbildēt

Lielisks raksts. Pašam ar patīk veļuki, bet fiksiju gan ne par ko. Ir man līdzīgs pašam, bet tam ir brīvrumba un maināmi ātrumi. laigan rāmis ir aprūsējis un riteņiem nepieciešama pārspieķošana, tas joprpjām ir labākais ritenis ar kādu es esu braucis, tik viegli ripo, ka prieks

0 0 atbildēt

+++ patīk, čomam ir, baigi labs, pašam eirenpreiss, tīri tā čilliņā. emotion

0 0 atbildēt

sen esmu sapņoju par tādu. vajag dabūt treka rāmi.

0 0 atbildēt

gribētos 'tadu, nevaru izlemt starp free rideru un šo tagad :D

0 0 atbildēt