local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par Samsung!58

1600 10

Sveiki Spoki, gan jau visi zin, kas ir Samsung, tomēr šeit daži fakti par šo uzņēmumu, kurus Tu iespējams nezināji. emotion

http://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Fakti-par-Apple/695701">Fakti par Apple.

Fakti par Android.

1600 10 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Kārtējais labais raksts no Senču lāča. Man pašam ir Samsung S3.

35 6 atbildēt

Kas mini? Krāns?

18 0 atbildēt

man mājās puse no elektronikas ir samsung . 3 telefoni monitors un planšete .  un pieļauju domu ka vismaz vienam datoram ir samsung operatīvā atmiņa .

Nav ne reizi šīs firmas tehnika pievīlusi emotion

19 1 atbildēt

WILL IT BLEND

13 0 atbildēt

Samsung vienmēr ir bijis favorīts. emotion

17 4 atbildēt
Raksts ir labs, bet vajadzētu vairāk piestrādāt pie teikuma uzbūves, jo daži teikumi skan nepilnīgi. + nevajag atstāt "gada", "gads" utml. ar lielo burtu.
8 0 atbildēt

Uztaisi lūdzu par Sony

7 0 atbildēt

Labs darbs... :)

6 0 atbildēt

Neaizmirsisim , ka katram gaume atshkiras- Citam meita,citam kleita patiik! :) man ir Samsung Galaxy S5 un neko sliktu pateikt nevaru, jo man vins patik!

9 3 atbildēt

Vakar dabūju Samsung galaxy s2 telefonu, kuru tēvs kādu ilgu laiciņu lietoja. Ideālā stāvoklī, nekādas vainas, gluži kā jauns, nezinu, kas citiem par problēmām, ka uz remontiem jāved.

7 1 atbildēt

Eh nabaga valsts, nācās dzīvot zem pūstošā amerikāņu kapitālisma, būtu mācījušos no Z-Korejas, vispār nekā nebūtu <sarkasms>

6 0 atbildēt

Ieņēmumi un peļņa nav viens un tas pats.

5 0 atbildēt
Samsung ražo ne tikai telefonus un televīzorus , bet arī Veļas mašīnas ,datorus,utt. Kamēr Apple ražo tikai trīs telefonu veidus un datoru un planšetu!
4 0 atbildēt

4. faktā tu salīdzināju apgrozījumu ar peļņu? emotion

4 1 atbildēt
Man visi trīs telefoni bija un ir samsumg emotionmāsai iphone un apmainoties uz nedēļu ar telefoniem sāku saprast samsung prieškrocības emotion
8 5 atbildēt

9. un cik jūs samaksajaat stradniekiem?

3 0 atbildēt

Bija samsungs agrāk, tagad ļoti nepatīk visi šitie galaxy

16 14 atbildēt

Viss baigi interesanti, bet 2 lietas: Samsung netika nodibinats, lai ražotu makaronus. Sāksim ar to, ka makaroni nav Āzijas produkts, viņiem ir nūdeles, bet konkrēti Samsing tika nodibināts kā pārtikas un saimniecības preču veikals, kas tirgoja visādas sadzīves preces no rīsiem līdz zobu birstēm. Un otrs, par to nekvalitatīvo preču iznīcināšanu - nevis Mr Lee iznīcināja (tur nobeigties vienam svarīgam džekam 150 00 preču iznicināt), bet viens no viņa padotajiem, pēc sarunas ar šefu, ka produktu kvalitāte ir slikta un pasauli ar ko tādu iekarot nevarēs ( līdz 1995.gadam Samsis bija lokāla Korejas firma, pasaulē to praktiski nepazina), izdomāja veidu kā saviem darbiniekiem šito ieskaidrot - viņš lika savākt kaudzi ar produktiem un tad pašiem strādniekiem lika tos iznīcināt - ļoti aziātiska pieeja problēmas risināšanai, bet, laikam nostrādāja :) bet vispār plusu esi pelnījis godam!

2 0 atbildēt

Man jau vairākus gadus ir samsunga portatīvais, arī televizors un no jau 2 nedēļas kā mobilais telefons, esmu ļoti apmierināts.

5 3 atbildēt

ir zajebis

2 0 atbildēt