local-stats-pixel fb-conv-api

Drīz stādīsim baterijas10

42 2

Ložņājot pa tīmeklī uzgāju šo interesanto video (sākums gan nedaudz garlaicīgs). Tātad ir jau izdomāts veids kā audzēt baterījas, un tas ir tikai viens pielietojums šai idējai.

Ja jūs varētu izvēlēties, ko audzēt, kas tas būtu? Ierakstiet komentāros.



42 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Gribu izaudzēt kaņepi emotion

4 0 atbildēt

Gribu izaudzēt pūci. emotion

2 0 atbildēt

Gribu audzēt sexīgas vecenes. emotion

2 0 atbildēt

Gribētu izaudzēt naudu emotion

2 0 atbildēt

Es arī gribu audzēt baterijas..

0 0 atbildēt

Es gribētu audzēt datorus emotion

0 0 atbildēt

Es gribētu izaudzēt enerģiju brīvā formā , ar kuru darbotos , auto , lidmašinas , vilcieni , viss , tu tikai pielej uden un iedod saules gaismu un Go .

 

Es nerunaju tikai par energo efektivitāti , es to domāj no cita skatu punkta , no tā ka ja enerģija butu brīva mums nebutu nepieciešama nafta , tatad neaizietu Trilioni dolāru uz naftas suknēšanas stacijām okeānā , nebutu gaze japērk no krivieim , nebutu elektriba japasuta no lietuvas , nebutu ar naftu bagatas teritorijas jaiekaro , kapēc mums ieročus un tankus , ja viss ir , utopija , harmonija , nav bada , dzive ir laba , mes smaiditu , butu laimigi , paradize.

 

Bet tas nekad nenotiks , jo cilvēka tieksme pēc varas , apsolutas kontroles , enerģijas , ēdiena , zemes , ka neviens neinvestēs tilijonus jaunā enerģijā , kamer nafta ir , zeme nav iebrukusi sevī , un radiācija nav nogalējusi mus visus , tā pat ir labi , ar izņemumu ka labi ir tikai tiem kas vada sistēmu , te mums kas tai ir pakļauti .

0 0 atbildēt

Gribu izaudzēt optimas cukuru 

0 0 atbildēt

neticami, bet izskatās ka tas darbojas, man jau mazdārziņā ir sadīguši makaroni :D

0 1 atbildēt