local-stats-pixel fb-conv-api

Dbrand skini - yay or nay?19

147 3

Sveiki Spoki, visticamāk, ka jebkuram šeit ir viedtālrunis. Ja nu Tev lasot šo rakstu tāds vel nav, tad varbū kādu dienu būs un šis raksts iespējams Tev noderēs.

Mūsdienās visi viedtālruņi ir tik līdzīgi, ka lai tos tiešām atšķirtu ir jābūt ar nelielām zināšanām par tiem. Protams, 6s aifonu varam atšķirt tikai pēc Rose Gold krāsas, bet S7 tikai ar mazāku kameras pumpu. Tad kā izcelties?
Ir varianti! Iegādāties lētos jēbaj maciņus par 2-3€ un tēlot pirmo pacanu/meiču ciemā.

Vai arī... dbrand. emotion

147 3 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

''Vairāk atkarīgs no ierīces, jo iegādājoties iPhone 6 vai jaunāka modeļa "skinu", Tu saņem veselus divus skinus! '' - Ar savu samsung galaxy ace kaku es saņemšu tikai pusi no vāciņa un vēl dabūšu piemaksāt par sagādātajām neērtībām emotion

11 0 atbildēt

Ir labaka lieta 4$ smart telefons

https://www.youtube.com/watch?v=utRww8-QuBw pasūtiko šādu un tad mētā cik gribi, un kvalitāte +/- tāda pati kā citiem telefoniem ap 70-80€. 

Nopērc pa 4$ telefonu skolā kad stundas laikā saka lai noliec telefonu vienkārši izšķaidi pret sienu vai izmet pa logu, un pēc pāris min izvelc nākamo, pēc pāris reizēm tu kļūsi par krutāko čali skolā, tikai nevienam nesaki ka tas telefons bija pa 4$ savadak 15 sekundes slava beigsies ātri

1 1 atbildēt

Skini kūl, bet man nav jēgas no viņiem, jo telefonus mainu katru gadu emotion

0 0 atbildēt

Nav teikts, ka man tas noderēs, bet - labi

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt