local-stats-pixel

Dārgakmeņi un pusdārgakmeņi mums..iedalījums pēc stihi26

32 5
Pirms pāris dienām mamma man atnes vienu K.Uranovas grāmatiņu, par dažādu akmeņu ietekmi uz cilvēku vienīgi žēl, ka krievu valodā..bet nu.. tā nu es mazliet palasījos un diez gan interesants un samērā noderīgs likās pusdārgakmeņu un dārgakmeņu iedalījums pēc stihijām varbūt arī kādai no jums tas palīdzēs izvēlēties pareizās rotas! Tātad.. Pēc akmeņu caurspīdīguma minerālus iedala jaņ un iņ: caurspīdīgie ir jaņ, bet necaurspīdīgie – iņ. Tātad caurspīdīgie un puscaurspīdīgie akmeņi attiecas uz uguns un Gaisa stihijām, bet necaurspīdīgie – pie Zemes un Ūdens stihijām. Iņ akmeņu pēc daudzuma ir vairāk. Uguns struktūra ir absolūti caurspīdīgiem un tīriem akmeņiem, tādiem kā dimants un safīrs. Uguns minerāli ceļ kopējo tonusu, rada optimismu, vairo impulsus darbībai, piepilda organismu ar enerģiju. Uguns stihijas akmeņi:
Dimants, rubīns, pirops, almandīns, špinelis, cirkons, dzintars, heliodors, korallis, pirīts, heliolīts. Jāsaka, ka arī šeit nav stingra iedalījuma. Piemēram, pirīts ir necaurspīdīgs akmens, bet tas ir Auna akmens, un tam ir Marsa spēks, dzintars satur Saules un Venēras spēkus, un ir daiļrades akmens, saistīts ar Lauvas zīmi. Korallis saistīts ar trim stihijām, bet tāpat satur Marsa spēku, tādēļ tas var tikt attiecināts uz Uguns stihiju. Atslēgas akmeņi Uguns stihijas zīmēm ir:
Auns – briljants,
Lauva – rubīns,
Strēlnieks – safīrs. Ar Gaisa stihiju saistīti puscaurspīdīgi, nevienmērīgi, vai dūmakaini akmeņi. Gaisa minerāli maina domu virzienu, paātrina dažādus procesus organismā, ietekme kustīgumu, atbrīvo no konservatīvisma, palīdz mainīties. Gaisa stihijas akmeņi:
Safīrs, demantoīds, hiacints, gesanīts, kalnu kristāls, pērle, dūmakainais kvarcs, hrizoprazs, citrīns, hrizoberils, ametists, rozā kvarcs, turmalīns, topāzs, zeltītais berils, vorobjevīts, hrizolīts, rodonīts, serdoliks, fluorīts, lazurīts, gaiši zilais halcedons, sardonikss, amazonīts. Atslēgas akmeņi gaisa stihijas zīmēm ir:
Dvīņi – serdoliks,
Svari – ametists,
ūdensvīrs - hrizoprazs Zemes stihija saistīta ar necaurspīdīgajiem, cietajiem akmeņiem. Zemes minerāli vairo pastāvību, palīdz izveidot platformu, līdzsvaro, nostiprina veselību un vairo pašpārliecinātību. Zemes stihijas akmeņi:
Halcedons, ahāts, lazurīts, malahīts, tirkīzs, onikss, serpentīns, heliotrops, plazma, gagāts, melanīts, žadeīts, jašma, avanturīns, krokodilīts, rodohrozīts, hrizoberils, rauhtopāzs, labradors, dzintars, korallis, hematīts, cirkons, morions. Atslēgas akmeņi zemes stihijas zīmēm ir:
Vērsis — krokodilīts (no ahātu dzimtas — svētā Krokodila akmens, kas bija saistīts ar Vērsi senajā Ēģiptē),
Jaunava - jašma,
Mežāzis - morions. Ar Ūdens stihiju saistīti nedaudz caurspīdīgi akmeņi, kas ārēji var izskatīties caurspīdīgi, bet patiesībā ir necaurspīdīgi. Šajos akmeņos ir dzelmes elements, tie nav spilgti. Šo akmeņu krāsa ir mainīga. Ūdens stihijas minerāli nomierina, atbrīvo no negatīvām emocijām un smagām domām, aizsargā no svešas negatīvās enerģijas. Ūdens stihijas akmeņi:
Smaragds, hrizoberils, opāls, mēnessakmens, akvamarīns, topāzs, pērle, korallis, hematīts, aleksandrīts, olivīns, hrizolīts, heliotrops. Atslēgas akmeņi ūdens stihijas zīmēm ir:
Vēzis — selenīts,
Skorpions — akvamarīns,
Zivis — opāls. Galvenais, kurai stuhijai piederi tieši tu!! tātad kurai? Es piederu zemes stihijai
32 5 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000
Ļoti, ļoti interesants raksts! Es piederu uguns stihijai - Auns = briljants.. :) +
3 0 atbildēt
Labs raksts
2 0 atbildēt
JEE MAN IR PA AKMENI (VAI DIVIEM) NO KATRAS GRUPAS! ;)
2 0 atbildēt
mmm safīrs, manā mīļakajā krāsāemotion
2 0 atbildēt
jašma ir ļoti krāsains minerāls, var teikt ka raibs
2 0 atbildēt
morions- tikpat labi var ogles saveert diedzinjaa un staigaat :D
2 0 atbildēt
MISTER007 adamsa -> mēs esam 3ijotne :D
2 0 atbildēt
Es arī esmu Ūdens. emotion
2 0 atbildēt
emotion es ar esmu ŪDENS
2 0 atbildēt
es gan esmu ŪDENS :D ;) diezgan interesanti, bet rotas nekad neizmantošu :D [nekad nesaki `nekad` ] :DDDDDD
2 0 atbildēt
stasi :D emotion emotion theorb high five
2 0 atbildēt
Mans padoms , iebāžot topāzu pakaļā , visu mūžu uz galvas birs nauda , vienīgais mūžš būs īss , dēļ aizprostotajām zarnām ;)
2 0 atbildēt
esmu ZEMEemotion
1 0 atbildēt
būtu vēl bilži :) bet raksts ok :D
1 0 atbildēt
Izrādās , ka mans akmens ir jašma :P Es pat nezinu kas vispār tas tās ir :D
1 0 atbildēt
Auns – briljants pa dargu :D bet ja ta padoma man loti patik viss kas saistits ar uguni, reiz pat biju maza piromane emotion ( lidz kulai vel netiku :D)
1 0 atbildēt

😉

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Paga esmu gan man pašam tāds stāv kastītē!!!! emotion emotion emotion
0 0 atbildēt