local-stats-pixel fb-conv-api

Cik izmaksās jaunais Iphone 6s6

Kā jau mēs visi zinām, varbūt arī daži nezin, pavisam ļoti nesen ''Apple'' izlaida jaunu Iphone modeli, kas ir Iphone 6s. Tikko, kā modelis iznāca, šis modelis ļoti daudzus uzrunāja, jo it īpaši elektronikas un programatūras ekspertus.

Kādi bija ekspertu mērķi?

- Noteikt programatūras kvalitāti
-Baterijas lielumu
-Elektroniku (mikročipus utt.)
-Cenu

Eksperti pārbaudīja Iphone 6s ar 64gb lielu atmiņu

75 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Skatos, ka daudzi aizmirst cenā iekļaut arī dzan mārketinga izmaksas (reklāmas utt.).

5 0 atbildēt

Vēl pie cenas vajadzētu pieskaitīt iOS programmētāju darbu, programmatūras uzturēšanu utt. Ne jau viens ķīnietis programmē, daudz progeru, algas arī ne tās mazākās. Gribi maksāt par sava statusa apliecinājumu neraudi ka dārgi, kam nevajag zīmēties tas nopirks Just5.

5 1 atbildēt

Yes! Beidzot atkal jauns apple modelis , ko nevarēšu atļauties! emotion

3 0 atbildēt

Es uzskatu, ka daudz labāks variants ir ekskluzīvs androīds, piem. Sony Xperia Z4. Cena tā pati, tikai telefons ir divreiz labāks un tā pat der kā statusa apliecinājums.

2 0 atbildēt

johaidī, piektais cik ilgi bija, tagad sestais, pavasarī gan jau būs spetītais es saprotu ka tehnologiju jomā trīs mēneši var daudz izmainīt bet nu vai zinies. tūkstoti reizi pusgadā nolikt jaunam telefonam ? tad jau labāk staigāt ar vecu podziņtelefonu un likt naudu noguldījumu kontā vai ko nebūt ar paliekošu vai augošu vērtību pirkt.

0 0 atbildēt