local-stats-pixel fb-conv-api

BMPT – krievu armijas Terminators!19

298 1

Vai Jūs zināt, kas notiek, kad Krievu armijas ģenerāļi saskatās pārāk daudz Holivudas filmu? Viņi vēlas savā armijā iegūt Terminatorus, un tad krievu inženieriem un zinātniekiem nekas cits neatliek, kā vien piegādāt prasīto.

298 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

tagad inženieriem un zinātniekiem jāizdomā, kā lai tas verķis nenoslāptu un nesabirtu 9.maija parādes laikā   emotion 

8 1 atbildēt

Nopietns verķis.   Dažiem būs šoks, ka izrādās-krievu armija nesastāv tikai no padomju laika lūžņiem

5 1 atbildēt

Cik ir degvielas patēriņš uz 100 km?  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Labs. emotion

2 0 atbildēt

Nu Armored Warfare šitas verķis ir viena liela skabarga emotion

2 0 atbildēt

Ļoti jaudīga un noderīga mašīna!

1 0 atbildēt

Jo sarežģītāka tehnika, jo labāk apmācītu personālu tā prasa. Un tehniku var uzbūvēt daudz ātrāk kā sagatavot tai personālu. Lai arī cik labs personāls, tomēr tā nav neievainojama un prasa pastāvīgu aprūpi un remontu. + jo lielāks skaits personāla nepieciešams, jo sarežģītāk ar to ir darboties...Jo sarežģītāka tehnika, jo vairāk tai nepieciešama tehniskā aprūpe. Tehniskā aprūpe arī prasa profesionāļus... Un tas viss prasa milzu līdzekļus... Ja kādu otrā pasaules kara tanku atrodot purvā un to izvelkot pastāv iespēja to iedarbināt, ja nav cietis no pretinieka lādiņa, tad šādu tehniku izvelkot no purva tā diezvai pielektu. - Ar to es vēlos teikt, ka lai arī ugunsspēks ir daudz lielāks nekā vecai tehnikai tomēr ir citi apstākļi, kas to ietekmē daudz vairāk kā dēļ tai ir daudz vairāk nepieciešama regulāra tehniskā aprūpe. 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Aparāts labs, bet, lai urbanizētā vidē (pilsētu rajonos, kur no jebkuras spraugas var izlidot reaktīvais lādiņ&scaronemotion izmantotu ātrumu un visas tanka iespējas, nepieciešama sasodīti profesionāla apkalpe.

0 0 atbildēt

Profesionala apkalpe man liekas jebkurai tehnikai vajadzīga emotion

Skatījos raidijumu par slaveno Grad rakešu sistemu, tur arī nevar atbraukt un izšaut raķetes. Jabūt cilvekam kurš reķina un uzstāda mērķi ieverojot gan attālumu līdz mērķim, gan vēja ātrumu un virzienu utt.

0 0 atbildēt

Kpc vsp kkas tāds ir jataisa? uztaisa pilnīgi RC vadāmu aparātu. Un viens personāls spēlē kā WOT.  Vai CS. Pilna pasaule ir ar slimiem zadrotiem.  Nu jā,bet ja izdomās kkadas drop bumbas. kas iznīcina visu elektroniku kkadā noteiktā rādiusā.   Ai kkāds murgs. domājiet paši tālāk. na*ujam vsp jākaro?

0 0 atbildēt

Patika tas vārdiņš-''šoferis''... emotion 

0 0 atbildēt
SIRRUS velasepēds ir terminators!
0 0 atbildēt