local-stats-pixel

10 dīvainākie eksperimenti ever.10

1. Klonēts pērtiķis aizstāv Staļinu.
20. gados Staļins paziņoja vienam no saviem izcilākajiem zinātniekiem Iļjam Ivanovam,lai tas viņam uzbuvē neuzvaramu armiju. Zinātnieks centās radīt šimpanzes un cilvēka krustojumu sākumā apaugļodams šimpanzes mātites ar civēka spermu,bet tās ātri vien nomira. Pēc tam, kāda anonīma sieviete bija gatava sevi apaugļot ar šimpanzes spermu,taču drīz vien prese uzoda trako eksperimentu. Staļins vīlās savā draugā un izsūtīja viņu uz Kazahstānu.
2.Nāves lidojums.
20. gs 60. gados desmit amerikāņu karavīri mierīgi izlidoja no militārās bāzes un gaidīja piezemēšanos,kad pēkšņi,lidmašīna 1500 m augstumā sāka krist lejup. Tā vietā,lai nodrošinātu evakuāciju, karavīriem tika izdalītas lapiņas,kuras bija OBLIGĀTI jāaizpilda. Panikā karavīri paklausīja pavēli,taču jau pēc neilga brītiņa pilots paziņoja:''džeki,mēs nekrītam,tas bija joks!''
Tādējādi zinātnieki pierādīja,ka stresa brīdī cilvēka smadzenes nav spējīgas optimāli funkcionēt,jo uz zemes esošie karavīri tās izpildīja ar daudz mazāk kļūdām.
3. Zilonis salietojas LSD.
1962. gadā zilonim Tasko, Oklahomā,pēcpusē injicēja 297 gramus LSD,aptuveni 3000 reižu lielāku devu,nekā vajadzīgs cilvēkam,lai sāktu rādīties halucinācijas. Pēc dažām ''īpaši aktīvām '' minūtēm,zilonis nomira. Tādējādi zinātnieki skeptiski atzina: ''Izskatās,ka ziloņi ir īpaši jūtīgi pret LSD iedarbību''
4. Suņu mušītājs.
Amerikāņu biologs Roberts E. Kornišs gribēja izpētīt vai var atdzīvināt beigtus lopiņus. Viņš nožņaudza vairākus suņus un pēc tam centās tos atdzīvināt. Trijus no desmit viņam arī izdevās atdzīvināt,lai arī viņiem bija dažādi fiziski traucējumi,traumas un viens no viņiem pat kļuva akls. Biologs turpināja savus eksperimentus,līdz viņu atlaida no darba.
5.Ārsts ēd vēmekļus.
amerikāņu ārsts Stabinss Fērts 19. gs sākumā centās pierādīt,ka dzeltenais drudzis nav kaitīgs. Viņš to mēģināja dažādi-iepotēja slimnieka vēmekļus sev brūcē,iepilināja vēmekļus savās acīs,izdzēra glāzi ar vēmekļiem un pat sazieda savu ķermeni ar slimnieku asinīm,urīnu un siekalām.Pūles veltas,jo dzeltenais drudzis ir ļooti lipīgs-iekļūstot organismā ar moskītu kodieniem.
6.Tītari uzbudinās no cirstām galvām.
20. gs. 50. gados Pensilvānijā daži zinātnieki centās noskaidrot,cik maz ir nepieciešams,lai uzbudinātu tītaru tēviņu. Viņi izmantoja īpaši radītu tītarmātītes lelli,ko ik pa laikam ''uzlaboja'' nocērtot dažādas ķermeņa daļas,līdz palika tikai galva uz kātiņa. Un tītartēviņam patika. Izrādijās,ka vajag tikai galvu.
7. Suņa galva nodzīvoja 6 stundas.
1928. gadā krievs Sergejs Bruņenko pētīja cik ilgi var nodzīvot suņa galva,ja tā ir pieslēgta primitīvam mākslīgās asinsrites aparātam. Galva izdzīvoja veselas 6 stundas. Tā pat ēda-Sergejs pabaroja galvu ar mazu siera gabaliņu,kurš pēc neilga brītiņa parādījās rīklē.
8.Biedē ar žurkām
amerikānis Kārnijs Lendiss veica eksperimentu par to,cik dažādi cilvēki vienādi uztver stipras emocijas,piemēram bailes un riebumu. Viņš izmēģināja dažādus veidus,bet pats riebīgākais bija tas,ka dažiem personāžiem uz šķīvja tika pasniegta balta žurka,kurai ar nazi bija jānogriež galva.
9. Zēnus miegā terorizē.
ATKAL amerikānis mēģināja veselu čupu zēnu miega laikā terorizēt ar frāzi: ''mani nagi ir briesmīgi rūgti'',jo viņi visi tos grauza un nevarēja apstāties. Līdzeklis itkā iedarbojās,jo 7 no zēniem bija pārstājuši grauzt savus nagus,bet vēlāk tika atzīts,ka visdrīzāk bērnus izbiedēja zinātnieka klātbūne un stulbā vidžināšana,jo ir pierādīts,ka smadzeņu skalošana miegā neatstāj lielu iespaidu.
10. 1954. gadā krievu ķirurgs saviem kolēģiem demonstrēja suni ar divām galvām-vienu pieauguša suņa galvu un otru kucēna galvu. Kolēģi bija pārsteigti,tāpēc ķirurgs Demihovs to turpināja darīt arī turpmāk. BET visi viņa suņi neizdzīvoja ilgāk par mēnesi. tomēr Demihovs lauza ceļu ķirurģijā,lai kādreiz varētu veikt cilvēku sirds transplantācijas.

kurš teica,ka amerikāņi nav gudri? :D :D
lasiet vairāk:Ilustrētā Pasaules Vēsture

Reklāma
25 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
izskatās, ka ziloņi ir īpaši jūtīgi pret lsd iedarbību :D psc :D
3 0 atbildēt
bij interesanti palastiit par cilveeku slimajaam izdariibaam. kaa nekaa no ģeenija liidz idiotam ir viens solis.
2 0 atbildēt
....Interesanti!
2 0 atbildēt
Foršs raksts .. īpaši pēdējā bildīte --> it works bitches!! :D:D
2 0 atbildēt
Jau lasīju žurnālā :)
2 0 atbildēt
Ka ziloņi ir jūtīgi pret LSD , lūk ko :D
1 0 atbildēt
bmwz4 moshk testeeja uz ziiilonjiem kaa buutu cilveekam jo lsd lietoja amerikaanju kara piloti...
1 0 atbildēt
vot riebekļi.
1 0 atbildēt
Nu tā zināsu tagad, ka zilonom LSD nedošu!!! emotion varbūt!
1 0 atbildēt
jebal ko var piesieties.. ej un uzjautā tiem,kas blieza augšā to! psc vnk..
0 0 atbildēt