local-stats-pixel fb-conv-api

Uzņēmējdarbības iedvesmas konference #Uzdrīksties uzvarēt19

98 4

Hei! Kas ir kopīgs veiksmīgajiem un laimīgajiem/Ričardam Brensonam un Renāram Zeltiņam? Spēja uzdrīkstēties! Iedvesmojoši stāsti no spilgtiem runātājiem gada lielākajā konferencē jauniešiem #Uzdrīksties uzvarēt 25. oktobrī, Ķīpsalas izstāžu hallē, Rīgā.

Konferences vadītājs - šovmenis Renārs Zeltiņš. Konferencē dzirdēsi iedvesmojošus uzdrīkstēšanās stāstus no Draugiem Group runasvīra Jāņa Palkavnieka, pamanāmākās personības Latvijas reklāmas industrijā Ērika Stendzenieka, Aerodium īpašnieka Ivara Beitāna, Zeltīte Tattoos īpašnieces Mārītes Aleksandras Silavas, Blue Shock Race līdzīpašnieka Arta Daugina un citiem iedvesmotājiem.

98 4 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Programmaa rakstits, ka bus uzkodas un daliba ir bez maksas, ko gadam - bezmaksas ediens!
3 0 atbildēt

Šie jaunie uzņēmēji izskatās tik smaidīgi un apmierināti, laikam VID vēl šiem nav ķēries klāt..   emotion 

3 0 atbildēt

Tu esi ātrāks, labāks un gudrāks par citiem! Nē, nevis esi, bet Tev tādam jābūt, citādi nebūsi nekas, respektīvi nevarēsi patērēt dārgas lietas, kas noteikti nenāk par labu attīstībai. 

Šo spēli, kurā Jūs iemet un liek spēlēt kopš bērnu dienām sauc par Kapitālismu. Domājiet, attīstiet savu prātu un atsvabiniet sevi no šīm važām(kaut arī sākumā tikai garīgi, nevis materiāli, bet ar kautko jāsāk). emotion

2 0 atbildēt

Uz šo konferenci drīkst iet tikai skolēni un studenti?

1 0 atbildēt

Man te ir viena ideja par mājas lapu, kur cilvēki varētu paši ievietot izklaidējošu saturu, bet man būtu jāuztraucas tikai par reklāmas piesaistīšanu.  emotion 

1 0 atbildēt

Tāds prieks redzēt pazīstamas sejas! emotion Neesmu piedalījusies, bet esmu redzējusi rezultātus, tāpēc ir vērts mēģināt!!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt