local-stats-pixel fb-conv-api

Lietotu auto pirkšana – praktiski padomi, kā neiekrist viltvāržu nagos6

Sludinājumu portālos pieejamās lietotās automašīnas bieži vien ir krietni lētākas nekā lietoti auto no autoplačiem un dīleriem. Tomēr būtu grūti noliegt to, ka sludinājumu portālos uzdarbojas krāpnieki, tādējādi pastāv lielāka iespēja nopirkt “kaķi maisā” ar vairākām slēptām problēmām, sākot no rūsas līdz pat koriģētam odometram. Tieši tāpēc esam apkopojuši izplatītākos trikus lietotu auto sludinājumos, kuriem vajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību, lai neiekristu viltvāržu nagos.

29 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Raksts ir maldinošs!

Visos plačos, un īpaši Rumbulā bet arī citur automašīnas ir tās pašas kuras tirgo privātpersonas Latvijā vai ārzemēs, tikai ar lielu peļņu pa virsu, sapucētas un noparkotas izstādei. Plači parasti ar saviem auto neļauj izbraukt, neļauj diagnosticēt tikai rāda un stāsta cik labi auto tie ir. Plači gandrīz nekad neko neremontē (izņemot vizuālos defektus) un no plača visreālāk ir nopirkt nojātu auto pa dārgo, kuru placis ir nopircis pa lēto no kāda privātā no auto bijis bēdīgs vizuāli un tehniski un ja no āremēm tad vēl notinuši odometru!

Vislabāk auto ir pirkt no privāta pārdevēja kurš nav perekups, bet tirgo savu mašīnu - aizvediet uz dīlera vai uzticama servisa diagnostiku, paceliet augšā, paskatieties rūsu, izbrauciet paklausieties kārbu, pārbaudiet motora kompresiju utml. Ja pēc diagnostikas auto jūs apmierina - pērkat pa tiešo no iepriekšējā saimieka!

3 0 atbildēt

Nekad nav raustījis odometra rādījums, jo to var uzlikt kādu vēlies, protams, jaunākiem auto grūtāk, bet ne neiespējami, savam vecajam auto ar kuru braucu jau 10 gadus, ja gribētu pirms katras apsaktes csdd notītu atpakaļ un neviens neko nepierādītu .Tehniskās ķibeles var ātri atrisināt, cik tad tādam 10 gadīgam auto tas dzinējs vai kārba maksā? pāris simtus max 1000.Parasti izbraucam, paceļam uz pacēlāja un pieslēdzam kompim. Ja kaut ko neļauj, auto netiek iegādāts. Ņemam tos, kuri maksā zem reālās tirgus vērtības vai ir labā stāvoklī- viens saimnieks Vācijā, braucis reizi mēnesī uz baznīcu...😂 Lai cik smieklīgi šādi teksti nebūtu pirmo auto tādu arī atradām, BMW E36 Rumbulas placī, pēc vācu papīriem, ja tie nebija viltoti tā arī sanāca 12 gadīgs auto ar 234000 nobraukumu, ideālā stāvoklī, bez rūsas.

1 0 atbildēt

... jāsāk ir ar jautājumu, kāpēc auto tiek pārdots?

Labu auto neviens nepārdos. Pārdod tos, kas rada neapmierinošu lietošanu esošajam īpašniekam.

Visbiežāk, tuvojas kāds remonts, kuru esošajam īpašniekam veikt nešķiet rentabli.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt