local-stats-pixel fb-conv-api

Tas, ko tu, iespējams, vēl nezināji par Volkswagen12

Šīs markas vēsture aizsākās 1937. gadā. To dibināja Vācijas Darba fronte, un tās galvenā mītne atradās Volfsburgā. Uzņēmuma nosaukums no vācu valodas tiek tulkots kā „Tautas automašīna”.

It īpaši tas bija attiecināms uz tā pirmo transportlīdzekli. Type 1, pazīstams arī kā Vabole (Käfer/Beetle), bija pirmā masveidā ražotā automašīna, kas nobrauca no konveijera. Tās popularitāti noteica tās pieejamība. Šis transportlīdzeklis tika prezentēts sabiedrībai 1938. gadā un tika ražots līdz 2003. gadam. Beetle izstrādē pats piedalījās Ferdinands Poršs. Šis modelis kļuva populārs visā pasaulē, un to izlaida vairāk nekā 21 miljons eksemplāru apjomā. Tas piedalījās daudzās sacīkšu sacensībās, filmās, spēlēs un atstāja savu atzīmi kā masveidā ražota, lēta, uzticama un pievilcīga automašīna.

Mūsdienu Volkswagen modeļu klāstā ir šādi modeļi: 3 un 5 durvju hečbeks up!, piecdurvju hečbeks Polo, Golf (hečbeks un universālis), Golf SV, Passat (sedans un universālis), apvidus auto Tiguan, Touareg un T-Roc, krosoveri Touran un Sharan, Amarok bezceļu auto un biznesa klases sedans Arteon. Uzņēmums iet kopsolī ar mūsdienu pasauli un tiecas uz vides aizsardzību, tieši tāpēc up! un Golf modeļi tiek piedāvāti pilnībā elektriskās modifikācijās.

66 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

finaly some good reklāma

6 0 atbildēt

Kāda vella pēc auto ražotāji bildē smukus zaķus ar saviem spožajiem auto, ja pat reklāmas rakstā to nevar likt?

Auto ir spožs dzīvesstila “pagarinātājs” - tas ir jārāda tāpat kā kvalitatīvs silikons attiecīgajās vietās.

Bildes! Bildes no katra reklamētā modeļa(!) - gada auto, pusgada auto, gada pus-auto, etc..

Drošāk! Cilvēki tikai tēlo puritāņus, tolerantos, dresētos un kastrētos - ja reklamē produktu, tad “kairini” cilvēkos ziņkārību, vienkāršu (varb.pat primitīvu) iekāri vismaz apskatīties šo produktu 😉

3 0 atbildēt

Sāksim ar to, ka VW .. dibinātājs ir visiem labi pazīstamais mākslinieks.. A.Hitlers..

- darba fronte ir viņa lolojums.. un Porše - strādāja arī pie Vācu tankiem.. ..

- un mūsdienu vabole, ir hipsteru.. un dīvaiņu auto.. neērts, lēns utt...

5 2 atbildēt

Touran un Sharan ir krosoveri? Tas ir kas jauns.

2 0 atbildēt

👍👍👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt