local-stats-pixel fb-conv-api

Šogad World Jazz Festival ietvaros Rīgā uzstāsies saksofoniste Candy Dulfer3

36 0

27. jūlijā piektajā jubilejas džeza festivāla „World Jazz Festival” ietvaros Rīgā uzstāsies nīderlandiešu saksofoniste Kendija Dalfere (Candy Dulfer). Koncerts notiks uz Kongresu Nama skatuves.

Gadu vēlāk klajā nāca Dalferes debijas albums "Saxuality", kas tika nominēts "Grammy" balvai un ierindojās "Billboard" gada labāko ierakstu topā. Kopš tā laika Kendija Dalfere izdevusi vēl 10 studijas albumus, un to lielākā daļa iekļuvuši atzītāko mūsdienu džeza albumu sarakstā.

Paralēli solo karjerai, Kendija Dalfere muzicējusi kopā ar Prinsu, "Pink Floyd", Vanu Morisonu, Aretu Frenklinu, Bejonsē, "Blondie" un citām pasaulslavenām grupām un dziedātājiem.

Kendijas Dalferes koncertus raksturo kvalitatīvs muzikālais izpildījums un ļoti daudz improvizācijas. Kā atzīst pati saksofoniste, ikviena dziesma katrā uzstāšanās reizē skan citādi un ir pārsteigums ne vien skatītājiem, bet arī pašiem mūziķiem.

Koncertā skanēs gan saksofonistes visu laiku labākās kompozīcijas, gan dziesmas no jaunā albuma "Together". Biļetes ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs. Plašāka informācija par pasākumu festivāla oficiālā mājaslapā www.worldjazzfest.com.

36 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

positivus būs the prodigy, tas ir ieverības cienīgāk pēc manām domām. bet šis jau ar nav metams. emotion emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt