local-stats-pixel fb-conv-api

Foresto kakla siksna – pasargā savu četrkājaino draugu no parazītiem!5

Pavasaris un vasara ir laiks, kad īpaši aktīvi baudām brīvo laiku ārpus telpām. Ja esat suņa saimnieks, tad, visticamāk, mīlulis ir jūsu kompanjons dažādās brīvdabas aktivitātēs.

Tāpat siltais laiks vilina pagalma dzīvi baudīt arī tos kaķus, kuru saimnieki labprāt ļauj saviem mīluļiem pavadīt laiku ārpus telpām.

Taču neatkarīgi no tā vai dzīvojat laukos vai pilsētā, svarīgi neaizmirst par to, ka savu mīluli nepieciešams pasargāt no ērcēm un blusām. Šie kaitīgie parazīti ir sastopami it visur, kā mežos un parkos, tā skvēros un piemājas zālienā, un pat daudzdzīvokļu kāpņu telpas ir vieta, kur gan suns, gan kaķis var iegūt jaunus, nevēlamus apakšīrniekus – blusas.

Par vienu no efektīvākajiem līdzekļiem, kas mājas mīluļus pasargā no blusām un ērcēm, atzītas Foresto kakla siksnas. Foresto kakla siksna pasargā dzīvnieku no parazītiem un, kā to droši un pareizi lietot – par to lasiet raksta turpinājumā!

28 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Šo siksnu savam sunim liekam jau trešo gadu un jāsaka, ka ir ļoti laba . . . Nav 100%, katru gadu pa 2 vai 3 cenšas sadraudzēties tuvāk, bet to nevar salīdzināt ar citām vai nelietojot neko ! Papildus nevajag satraukties par suņa peldēm, neizskatās, ka ūdens ietekmē siksnas kvalitāti 👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt