local-stats-pixel fb-conv-api

Endera spēle. Grāmata + kino23

148 2

Orsona Skota Kārda 1985. gada romāns "Endera spēle" ir viens no visu laiku leģendārākajiem zinātniskās fantastikas darbiem pasaulē. Gan kritiķi, gan lasītāji vienprātīgi atzīst, ka "Endera spēle" ir daudz vairāk nekā zinātniskā fantastika. Romāns tulkots vairāk nekā 30 valodās un saņēmis pasaules prestižākās literārās balvas. Romāna "Endera spēle" autoram 2008. gadā piešķirts apbalvojums par mūža ieguldījumu pusaudžu literatūrā, un romāns iekļauts vairākos prestižos visu laiku labāko grāmatu sarakstos.

Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Orsona Skota Kārda grāmata "Endera spēle", izdevniecība "Whitebook" un 2 kinokartes uz filmu "Endera spēle" kinoteātri "Forum cinemas". Kinokartes derīguma termiņš 2013.gada 21.novembris.

Romāns "Endera spēle" ir aizraujošs un vienlaikus filozofisks stāsts par zēnu vārdā Enders; par spēlēm, ko spēlējam mēs un kas tiek spēlētas ar mums, par cilvēka dabu — varaskāru, ģeniālu un žēlsirdīgu.



148 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Par filmu neko vēl nevaru spriest, taču grāmata ļoti interesanta, iesaku izlasīt pirms runāt aplamības!

7 0 atbildēt

opā, kruti

1 0 atbildēt

Izskatās interesanti, meiģināšu iegūt. :)

1 0 atbildēt

pirmīt tieši domāju - šovakar iet uz šo filmu vai, tomēr, Toru.. pēc pāris treileru apskates, izvēle krita uz Toru... pārāk daudz kosmosa un šaudīšanās - ja grib kosmosu, tad iesaku- gravitāti

0 0 atbildēt

Filmā itkā pamats tika iekļauts, bet tas, kas man likās ļoti svarīgs netika.  Nevarētu jau teikt ka slikta tā filma. Tik likās ka tā nav domāta tiem, kas nav lasījuši grāmatu.

0 0 atbildēt

Domāju ka tā ir spēle  emotion

0 0 atbildēt
Grāmatu izlasīju tikai ar grūtībām.
0 0 atbildēt

Nice emotion

0 0 atbildēt

noskatījos filmu ir okey,bet nu 10 balles tāpat nedotu

0 0 atbildēt

Tikko noskatījos filmu. Fantastika kā fantastika,.Bet... Pie beigām jau nopratu,ka eksāmens būs īsta kauja,un nobeigumu tāpat neizpratu-Tā ka jāizlasa grāmata. 

Un ja tā skatās- par Krēslu noteikti labāka,kaut gan mērķauditorija viena.

0 0 atbildēt

Grāmatas autors ir homofobs, seksists un visumā pretīgs cilvēks, bet viņš sarakstīja vienu no labākajām sci-fi grāmatām  emotion  

0 1 atbildēt

Vēl viens pusaugu mēsls, bet atgādināja par Mass Effect scenāriju. Ir liela līdzība. 

2 18 atbildēt