local-stats-pixel fb-conv-api

Aktuāli tiem, kas strādājuši ārzemēs! Neaizmirsti par nodokļu atgriešanu7

Emigrantiem, kas atgriežas mājās, jaunais gads atgādina, ka ir pienācis laiks deklarēt savus ienākumus un atgūt nodokļu pārmaksu. Tautieši, kas atgriežas no ārzemēm, katru gadu atgūst ievērojamas naudas summas, kuru lielums ir atkarīgs no daudziem individuāliem faktoriem. Nodokļu atgriešana ir procedūra, kas bieži prasa pacietību un lielu centību. Kas jums būtu jāzina pirms šī procesa uzsākšanas, lai tas noritētu pēc iespējas raitāk?

18 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Cik es zinu, tad lielākoties cilvēki neprasa nodokļu atmaksu, jo ārzemēs strādā ilgstoši, un tur ir nesalīdzināmi lielākas priekšrocības un sociālās garantijas nodokļu maksātājiem. Banānu republikas- latvijas vadībai to nesaprast..

16 0 atbildēt

Niderlande nav visas arzemes. 😄 Kad dzivoju Danija, tev 1. reize jaregistre savs bankas konts, pec ka, tev vnk nakoshos gadus jau automatizeti atmaksa nodoklus. Bet pec butibas, sistema viniem diezgan identiska, ka mums latvija.

Bet piemeram belgija, tev pasham jamaksa nodokli, ta pat, ka asv, darba devejam netiek par tevi prasits maksat nodoklus, tur atkal parmaksa neveidojas viniem.

6 0 atbildēt

Un iespeja sanemt pensiju ja izdoma nodzivot pietiekami ilgi 👍 nedomaju par nodoklu prasisanu atpakal

5 0 atbildēt

😎

1 0 atbildēt

🙈

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt