local-stats-pixel fb-conv-api

Aicina palīdzēt! Tatjanas pēdējā cerība - ziedotāji6

66 2

Tatjana jau piecus gadus cīnās ar ādas vēzi – melanomu. Cīņa bija ļoti smaga un bezcerīga, līdz beidzot atrada zāles, kas palīdz – Keytruda (pembrolizumab). Par to liecina datortomogrāfijas izmeklējumi. Pirms ārstēšanas ar šīm zālēm metastāzes plaušās bija ap 3cm, tagad – 0,6 cm. Aknās – vairāk par 3cm, tagad 0, 8 cm. Tik daudz ir paveikts, pateicoties jūsu atsaucībai, ziedotāji! Tatjana un viņas ģimene saka lielu paldies.

Bet... ir atlicis pēdējais izrāviens, lai slimība atkāptos un netiktu zaudēts tas, kas jau ir panākts. Vēl jāsavāc nauda trīs pēdējiem kursiem 15841, 98 eiro apmērā. Vienam kursam nepieciešami 5280, 66 eiro. Rezultāti līdz šim ir bijuši ļoti labi, tāpēc tagad atteikšanās no terapijas līdzekļu trūkuma dēļ sievietei būtu milzu trieciens. Patlaban arī ģimenes līdzekļi ir izsīkuši, jo tā ir ieguldījusi visu, ko vien varēja. Vienīgā cerība ir uz ziedotājiem.

Tatjana pati ir optimiste un saka: «Uzzinot manu diagnozi, daudzi nolaiž rokas, tā teikt, visi reiz nomirst. Bet es saku – cerību nedrīkst zaudēt, jācīnās ir līdz galam, un es to daru!»

Sīkāk par Tatjanu var izlasīt Ziedot. lv mājaslapā .

Ja rodas jautājumi, viņa aicina arī zvanīt: 22162956

Šobrīd no zālēm nepieciešamajiem līdzekļiem savākta vien nepilna piektā daļa.

Palīdzēt Tatjanai vari ziedojot Ziedot. lv mājaslapā!

Ziedojumi pilnā apmērā nonāk ziedojuma mērķim.

66 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Lai valsts palīdz.

2 0 atbildēt

Lai izdodas emotion

0 0 atbildēt

ām, kāds labums no tā ir sabiedrībai? Nekāds, izņemot "karmas punkti".

0 4 atbildēt