local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Latvijas hokejistiem ir liels zaudējums netikt draftētiem NHL?4

Kamēr latvieši svinēja Līgo un Jāņus, NHL sadalīja, kurai komandai tiesības uz kuriem jaunajiem spēlētājiem, jeb, vienkāršiem vārdiem runājot, norisinājās NHL drafts. Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres bez pārsteigumiem ar #1 draftēja talantīgo zviedru aizsargu Rasmusu Dalīnu, savukārt, latviešu puiši, neskatoties uz cerībām par to, ka varētu draftēt, piemēram, Jāni Vori vai Emīlu Ģēģeri, šogad netika draftēti. Izlēmu mazliet paanalizēt, vai to var uzskatīt par lielu traģēdiju, un to, ka nedraftēts ir automātisks zīmogs latviešu hokejistam, ka izredžu iekļūt NHL nav, un nodraftēšana cerības daudzkārt palielina.

128 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tikt uz NHL ir drīzāk statusa,nevis naudas jautājums. Domāju,ka arī Eiropā zēni badā nedzīvo. Tas pats ir ar NBA. Ja tev pievērš uzmanību aizjūras onkuļi,tas ceļ pašapziņu un domāju arī spēles kvalitāti un spēlējot Eiropā vari nedaudz uzsist sev cenu...

2 0 atbildēt
Labs apraksts.
2 0 atbildēt

Par Balceru var teikt tā, jāpieliek masā un ātrumā, lai debitētu NHL, par cik viņa spēles stils atbilst vairāk pirmo maiņu spēlētājam, tad jau Teodors Bļugers ir tuvāk NHL debijai, jo viņš pietiekami labi tiek galā ar saviem pienākumiem laukumā... NHL jau vairāk ir svarīgi nevis cik ripas vari iemest, bet iederēties komandā kā konkrēta figūra, kas var izpildīt treneru dotos uzdevumus. 

2 0 atbildēt