local-stats-pixel fb-conv-api

Tomas Kopekijs izrāda cieņu pret Demitru3

160 1

Šajā rakstā jūs apkšā varat apsktīt video, kurā Kopekijs noliek ziedus uz Demitras kapa. Tāpat dažās bildēs varat aspkatīt kā spēlētāji piemin savu komandas biedru, draugu vai vienkārši leģendu!



160 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Riktīgi parāva tas kā Hara uzvilka Demitras kreklu saņemot medaļu, respect! 

   

Slovāki patiešām šo sudrabu izcīnīja par godu Demitrai, kamēr mūsējie tik runāja daudz, bet darīja maz... veltišot Skrastiņam, aha, Skrastiņa dēļ viņiem tur vajadzēja sisties par katru centimetru uz laukuma, nevis bezzobaini atdot spēli Norvēģiem un uztaisīt pilnīgu pazoru pret Dāņiem..

18 0 atbildēt

šitie vismaz redz ka kādam velta spēli sitās kā traki vienīgi komanda stipra pretī gadījās tpc arī nebajūja zeltu a mūsējie tikai daudz runāja maz darija ja jau veltija skrastiņam tad jauv arēja vismaz kautcik pacīnīties kautvai pret dāniju un pret norvēģiem vispār nerunāsim kauns palika noskatoties šo video nevis par viņu bet mūsu latvijas izlasi!!! atvainojat ka ar mazajiem burtiem es lielos nevaru uzlikt!!!!

3 1 atbildēt

Tas, ka tu neredzi rakstu spokos par to, nenozīmē, ka par Skrastiņu neviens nerūpējas. Kas gribēs aiziet un nolikt puķes pie viņa kapa izdarīs to.

0 0 atbildēt