local-stats-pixel fb-conv-api

Latvia vs Baltkrivija. Kas pie velna?41

697 0
Reklāma
Reklāma
Reklāma
697 0 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 41

0/2000
kad gols netika ieskaitiits es tam tiesnesim pa muti gribeju ievilkt
0 0 atbildēt

Hokeja mačā pats komentētājs pateica,ka tiesnesis nepārskatījās ierakstu+dzirdēju ka galvenais tiesnesis ir no Baltkrievijas,par laimi pārskatīja ierakstu un 20.maija pēcpusdienā ieskaitīja golu.

Forši jau ir ,bet Masaļskis izskrēja no vārtiem un ar to pietika lai Belarusi iemestu vārtus,tā kā 3:2 ,bet mačš ir tik un tā ir baltkrievu uzvara emotion

0 1 atbildēt

varti nebija! tiesnesis pareizi izlema!

0 3 atbildēt

Ko jūs varat cepties? Tiešām nemākat zaudēt. Ja kaut ko sajēgtu no hokeja noteikumiem, nevi stikai mācētu gudri dirst, tad saprastu, ka vārtu guvumus tika neiskaitīts pamatoti, jo bija pārkāpti noteikumi. Tiesa tie bija pārkāpti tik sīki, ka 99 no 100 šādām situācijām, vārtus ieskaita. Šeit protams nospēlēja mājinieku faktors.

0 5 atbildēt

Jā un kā tad dauņi emotion baltkrievi 3 vartus iesita es nepamaniju emotion vārtus pēc būtības bija jaieskaita emotion bet neeeeeee!!!!!!!!!!!!! emotion

ja es satikshu to vartsargu es viņu lidz asinim piekaushu emotion

1 8 atbildēt

ta bija tāda bauda, ka neieskaitija, ilgi nekas tāds nebija piedzīvots

1 8 atbildēt

Ar atkārtojumu ir tā ka ja tiek fiskets sads sods tad to pieskir vai nepieskir uzreiz tur neko nevar skatīties.Tas būtu tpt kā par katrām 2 minutēm skatīties atkārtojum.Ļoti sāpīgs zaudējums.Un tie vārti bij 100% tīri!

0 15 atbildēt