local-stats-pixel fb-conv-api

7 fascinējoši fakti par Latvijas hokeju (+ vēsturisks video) 2. daļa22

2017. gada pasaules čempionāts hokejā noslēdzās vakar ar tiešām skaistu cīņu starp Zviedriju un Kanādu, kurā triumfēja zviedru hokejisti ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā. Līdz ar pasaules čempionāta noslēgumu, vēlamies apskatīties kā latviešiem ir veicies ar šo turnīru, kāda ir bijusi mūsu dalības vēsture un kāda – mūsu nākotne.

248 8 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Ja esi Latvijas hokeja fans, tad ne tik ļoti fascinējoši liekās, bet interesanti pārlasīt tā pat! + 

13 0 atbildēt

Mana pārliecība, ka visvēsturiskākais moments bija 2005.gadā OS atlasē, kad 2:4 zaudējām Baltkrievijai, Znaroks izrāva no Beresņeva paplāti, un sāka komandēt spēli. Tālāk daudzi atceras, ka spēlēja bez vārtusarga un spēle beidzās 5:4 un Latvija brauc uz OS Turinā.

visas spēles video 

https://www.youtube.com/watch?v=qzMzwlca9s8

pēdējo 5 minūšu video 

https://www.youtube.com/watch?v=Tji54zgcmFo

2 0 atbildēt

atceros to speli ar Zviedriem un vinu trim kronien, kroniem, kronisiem uz krekliniem dzeltenajiem. Pats vel skola gaju, nakama diena bija darba diena un kimijas kontroldarbs, bet ko ta es tur daudz- hokejs, iesaku vakaru ar paris interviju noskatisanos un viru-puisu teikta par uzvaras maz ticamibu. 

Protams, ka musu maja gulet gaja tikai viens iemitnieks, mamma. Es, divi brali un tevs pie mirgojosa ekrana nakts vidu kaa pielipusi. Divi optimisti un 2 pesimisti. Es ar savu mazo brali par uzvaru pat, ja nemazg tik labi negaja, lielais un tevs par uzvaru, bet skeptiskaak. UZVARA. UZVARA!

Rits un tikai 2 stundas gulets, isa atra dusa un  maize pa celam uz IK staciju, pardesmit minutes miega un pirma stunda Vecriga. Visi satraukti par kimijas kontroldarbu un te peksni ierunajos es: "kuram interese, Latvija uzvareja Zviedrus!". Protams, ka tas jaunibas optimisms(pohu*isms), bet klases biedrs, pats sporta cienitajs, atmet pretii, tas jau nenozime, ka tagad sudu varu apest, jo Latvija hokejaa rada so un to.

Es protams, tik smaidu un 10 kontrikiii dabuju un nejau tapec, ka es gudraks esmu vai kaa, tikai tapec, ka man jau vienmer ir spikeris...  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

3 2 atbildēt

Labs. emotion

2 1 atbildēt

Nu ,apmeram ta ... emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Latvjas hokejs beidzās apm. trīspadsmit līdz desmit gadus atpakaļ... Tagad ir atrauga no tā, kas bija..

0 1 atbildēt

Galīgi haotiski tev sarakstīti tie gadi, sākas ar ''2009. tad tikai sekoja 2004. un 1997'', kā tavā izpratnē gadi iet? Un bilde pat neatbilst faktam, var redzēt, ka neesi fans un tikai tupi pārkopē visu, nepārlasot... skumji!

0 3 atbildēt