local-stats-pixel

turpinam atcerēties klasiku. Beverly Hills 90210.10

Beverlihilza uz ASV TV ekrāniem iznāca 1990. gadā sasniedzot neplānoti labus rezultātus.
Seriālu iemīļoja gan jauni,gan veci,tika uzfilmētas veselas 293 (!) epizodes.
Tas ir ticis nominēts (kā arī ieguvis) vairākām balvām,tostarp 4 nominācijas Zelta Globusam.
Daudzi Seriāla aktieri vēl aizvien ir pieprasīti,aktīvi filmējas un noooteikti ir labi finansiāli nodrošināti vecumdienām,tikai pateicoties lomai šajā seriālā. Piemēram Šenona Dohertija,Tifānija Tīsena.Hilarija Svanka..Un nav nemaz lieki jāatkārto,kas ir šī seriāla režisors :)
Starp citu,faniem paziņots patīkams jaunums-Jau 2.septembrī televīzijas kanāls CBS sāks demonstrēt deviņdesmitajos gados arī Latvijā iemīļotā seriāla Beverly Hills 90210 turpinājumu, ziņo CNN. Jaunās sērijas startēs ar nosaukumu 90210: The Next Generation, un no iepriekšējās aktieru komandas seriālā parādīsies vien Šanona Dohertija Brendas Volšas lomā un Džennija Gārta Kellijas Teilores lomā, kā arī seriāla galvenās tikšanās vietas kafejnīcas Peach Pit pavāra Neta lomas atveidotājs Džo E.Tata. Cik pagaidām var noprast no seriāla veidotāju izplatītās skopās informācijas, arī jaunās sērijas taps pēc iepriekšējā, pārbaudītā scenārija modeļa, stāstot par it kā parastiem vidusskolēniem un viņu savstarpējām attiecībām.
***
Tātad,ja nu kāds vēlas redzēt spokos rakstu vēl par kādu vecu,mīļu seriālu,droši sakiet-jūsu vēlmes tiks izpildītas. :) (cerams :D )
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
20 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
es viņu knapi atceros, jo tad kad viņu sāka uzņemt man bija tik daži mēneši :D
3 0 atbildēt
Bija mans mīļākais seriāls kādreiz emotion tik nesaprotu-nesen internetā izlasiju rakstu ka tiks uzņemts filmas turpinājums un ka aicināti atpakaļ filmēties būs gandrīz visi "vecie kadri" jautājums tikai ir par to,ka ja plānots taisīt par to pašu vidusskolēnu dzīvi tad es atvainojos,kas šie vairs par vidusskolēniem?!tie jau padzīvojuš tantes un onkuļi.galu galā laiks jau arī pagājis-tas bija 90gadu kulta seriāls.......Vienīgais šie varēs tēlot papučus un mammas saviem vidusskolēniem emotion ah kā man patika Volšu pārītis.Superigi vecāki vismaz filmā bija.
2 0 atbildēt
Fantastisks seriāls, atceros, ka vienmēr ar ģimeni gaidījām ceturtdienas vakarus, lai ieslēgtu LTV1 un skatītos šo seriālu Zināma nostaļģija emotion
2 0 atbildēt
Es laikam īsti neskatījos , bet zinu ka daudzas sērijas esmu redzējis .
1 0 atbildēt
tas bija mans miiļākais seriāls
1 0 atbildēt
Tanguerine tā tas varētu būt , jo ekur augšā rakstīts , ka būs par jauno paaudzi , un vecie aktieri tēlos vecākus viņiem ;)
1 0 atbildēt
No visiem šitiem vecajiem seriāliem vislabāk varētu justies "Hameleonu rotaļas" - JO JOPROJĀM RĀDA UN TAISA JAUNAS SĒRIJAS !!! :D
1 0 atbildēt
tizla galerija
2 1 atbildēt
man jau gan liekas, ka galerija vienkaarshi super. tik interesanti paskatiities uz tiem aktieriem toreiz un tagademotion emotion emotion
1 0 atbildēt