local-stats-pixel

turpinot UV tattoo tēmu..7

TĀTAD- kā neliels papildinājums iesāktajai UV tattoo tēmai. pašai ieinteresēja, tā nu pameklēju attēlus.
Palasīju arī info..
nuuu... diezgan pretrunīgi- daudziem jo daudziem esot alerģiskas reakcijas un daudzi tetovētāji vispār atsakoties no šīs lietiņas, aizbildinoties ar tās bīstamību. neesot pat veikti īsti pētījumi, ko tā var nodarīt organismam, daudzas iepriekšējās UV tintes esot bijušas pat kancerogēnas un tā.
It kā esot uzlabota jaunā sastāva "ingredienti" , bet tik un tā - pretreakcijas risks pastāvot, kā arī iespējams, ka pats rētojums (vieta, kur mašīnīte gājusi pāri) būs redzams , turklāt, esot novērots, ka dažiem UV tetovējuma īpašniekiem, saskaroties ar saules gaismu un veidojoties melanīnanm ādā, tās vietas paliekot dzeltenīgas un pat brūnas..
BET- paskatīties interesanti :)
Reklāma
Reklāma
Reklāma
18 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
p.s. atvainojos, ka tik maz attēlu, bet nezināmu iemeslu dēļ, man veselu kaudzīti neņēma pretī.. ar izmēru nevajadzētu būt problēmām.. varbūt formāts vai kas tāds nepatika..
1 0 atbildēt
izskatās diezgan interesanti, baigi labā alternatīva priekš jauniešiem, kuriem vecāki neļautu tetovējumus :) vienīgais ar to ādas reakciju tā riskanti :)
1 0 atbildēt
Kā pamat tetovējums viņštiešām varētu būt labs tieši bērniem, kuri pakļaujās vecāku prasībām. Bet tā tas ir interesants tikai ja iet pa virsu kādam jau esošajam parastajam tatoo, Jo savādāk visu laiku jānēsā lampa līdz, lai varētu parādīt, ka ir tetovējums.
0 0 atbildēt
Ak nu jā - ja paliek brūna āda, tad var iztikt bez cita tetovējuma :D
0 0 atbildēt
Interesanti...
0 0 atbildēt
šitādu skofildam vajadzēja:D
0 0 atbildēt
bā bilde :05 baigi la
0 0 atbildēt