local-stats-pixel fb-conv-api

nākotnes ratiņkrēsli..2

0 0

Daudzi invalīdi ir savas ratiņkrēslu izmantošanai ap savu māju un īpašumu, kas tām ļauj nokļūt ārā, svaigā gaisā un saulē. Tomēr arvien un no transportlīdzekļa, kamēr vēl ratiņkrēslā varētu būt grūti, ja transportlīdzeklis ir aprīkots ar portatīvo ratiņkrēslu nobrauktuves. Daudzus transportlīdzekļus var pielāgot izmantošanai riteņkrēslā pacientiem, bet daudzi ir uzbrauktuvju, kas ir pastāvīgi piestiprināts pie transportlīdzekļa un ko nevar izmantot citu apkārtnē.

Daudzas ēkas ir pielāgotas izmantot šos ratiņkrēslos, un jauni likumi prasa daudzu uzņēmumu piedāvāt piekļuvi invalīdiem ievērojami ir palielinājies dzīves kvalitāti viņi var baudīt. Daži cilvēki ir izvēlējušās veikt portatīvo ratiņkrēslu nobrauktuves kopā ar savu ratiņkrēslu tiem laikiem, kad brīva pieeja nav pilnvarotas.

Grodi un kāpnēm ir daži no visbiežāk šķēršļi, kas tur riteņkrēslā personām, kurām dažas dzīves aspektus, bet pārnēsājamās ratiņkrēslu nobrauktuves var palīdzēt iegūt to agrāk šos šķēršļus. Turklāt, ja persona ir tikai ratiņkrēslā tie var būt viņu pašu transportlīdzekli, kas ir aprīkota ar uzbrauktuvi uz ātru un vieglu piekļuvi.

Tomēr, ja viņi ceļo ar transportlīdzekli, kas nav aprīkotas, portatīvie ratiņkrēslu nobrauktuves var lietot. Papildus tos pielāgotu dažādiem transporta līdzekļiem, tos parasti var viegli izmantot, lai piekļūtu daudzām citām iekārtām nav tik aprīkota.

Izmantojot Ramp Mājās Uzlabo Activities

Lielākā daļa māju ir iespējams aprīkot ar pastāvīgu rampas ratiņkrēslu piekļuvi, bet daudzi dzīvokļi, un daži automatizēta dzīves telpas nedrīkst laipni ratiņkrēsliem visām iekārtas daļām. Par pārnēsājamo ratiņkrēslu nobrauktuves izmantošanu var uzsākt jomās, daudzviet nav nepieciešama pastāvīgas strukturālas pārmaiņas.

Esot neatkarīgiem, ir lielas bažas par daudziem riteņkrēslā pacientiem un, izmantojot pārnēsājamo ratiņkrēslu nobrauktuves var dot viņiem justies tā, it kā nav vietas, viņi nevar tikt iekšā ar vieglumu. Neatkarību, var uzlabot, izmantojot portatīvu dušu ratiņkrēslu, ka dažos gadījumos pieļauj lietotāja privātās dzīves neaizskaramību, kas vajadzīga, peldvietas.

Daudzu modeļu šo krēslu veidi izmantošana ļauj būt tikai viens ratiņkrēslu vietā atšķirīgu modeļa dažādiem nolūkiem. Lai gan lielākā daļa invalīdu-draudzīgs iekārtas ļauj ratiņkrēslu darbināt tieši dušas iekārtu, ar portatīvu ratiņkrēslu nobrauktuves izmantošana var ļaut viņiem piekļuvi citām iekārtām ar nelielām kāpnēm noved pie dušas jomā.

 

Būsim laipni un iecietīgi!

0 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Invalīdi būs ātrāki un attīstītāki, nekā kājāmgājēji.

1 0 atbildēt

Vismaz varēji pielabot stilu, nevis no tulkotāja uzreiz likt rakstuemotion

0 1 atbildēt