local-stats-pixel fb-conv-api

es jums pastāstīšu par meitenēm.19

38 8

Es esmu meitene, tāpēc mans viedoklis par visu te minēto ir ļoti neobjektīvs, bet katram būtu jāizdomājas, ir vai nav tā, it īpaši puišiem. Viss ir tikai no pieredzes, savas un draudzeņu.

Tātad ar ko lai sāk? Sāksim ar to, ka katra meitene dzīē atrodas tādā posmā, kad viņa vēlas mīlēt, tā nu, tas ir. Un te , nu man ir kāds stāsts. Jā, viņai, bija vienalga kurš būs tas, viņa ieņēma galvā domu, ka redz, viņš ir tas īstais, bez kura viņa nevar dzīvot, tas jau nekas, ka viņam tajā laikā bija draudzene. Un nopietna. Viņa iedomājās, ka viņš ir īstais un tad nu, kaudzi laika, kuru varētu izmantot kaut kam lietderīgākam, viņa domāja par viņu, domāja un domāja un tā gandrīz sevi pilnīgi sabojaja. Un par to visu ir citas meitenes skatījums, nu, labi man viņš patika. man viņu vajadzēja, tagad tā vairs nav. Viss. Un tas secinajums ir tāds, ka meitenes ir dažādas, ja kāds puisis iedomājas, ka kādu meiteni ir izspratis līdz galam, tad viņs ir pilnīgs muļķis, ja ar pēc šis vienas spriedīs par citām.


Otra lieta ir tāda, ka daudz reiz puiši neapzinās, ka ir meitenes, kurām viena puišu kļūda var viņu pilnīgi izsvītrot no tās domām. Pat , jā kādreiz viņš viņai ir paticis, viena darbība un viss. Tu viņai vairs nekad nebūsi tas pats, kas biji. Protams, ir tādas muļķites, kas gatavas piedot teju vai katru kļūdu, bet ir tādas, kas ir apveltītas ar pašcieņu un tās nu, padomās, ir vai nav šis cilvēks vērts uzmanības.

Trešā lieta, mēs nepazemojamies, Nu, vai vairākumā gadījumu, to mēģinam nedarīt. Stāsts: viņa visādi mēģināja pievērst savu uzmanību, rakstīja, meģināja saprast, kas ir lietas, kas viņu interesē, mēģināja būt ar viņu netieša un arī tiešā veidā, izdomājot visādus patiesi muļķigus iemeslus, lai tikai aprunātos un pie kā tas noveda. ... vai , nu, tas puisis pēc rakstura pilnīgs muļķis, vai vienkārši sakautrešānās dēļ, neko īpašu pret viņu neizrādīja. Un lūk, tās meitenes, kuras sevi mīl un nav nazohistes tādus eksemplārus no savas dzīves ātri vien izsvītro.

Tomēr, lai kāds spētu meitenei pietuvoties, ir jāmāk viņu sasmīdināt. Būt netieši kopā, biežāk smiadīt. Ir zināms, ka mēs katrs dzīvē esam izmantojuši šo principu "patēlošu, ka man skumji" smieklīgi. Tam nav nozīmes , tā uzmanību nepievērsīsi, un balstoties uz visu iepriekšējo meitene, kura viņu jau sen izsvītrojusi , nedomāju, ka viņa viņam pajautās, kas noticis! Tā parasti jautā tikai cilvēks, kuram nav vienalga.

Un noslēgumā, pavēro, vai viņai nav vienalga. Un lai, veicas, netieciet izsvītroi.

Jā, daudziem šis murgs (uzrakstītais) var likties dīvains, nepieņemams, bet tas , nu, lūk bija mans viedoklis.

38 8 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

iisteniiba izsecinot shito sanaak, ka meitenes ir mulkjes un nezin ko pashas grib.

6 0 atbildēt

Meiteni laikam kāds stipri sāpinājis. :)

8 2 atbildēt

19 gadi un vēl tik naiva ?? emotion

8 3 atbildēt

atbildot uz robstena komentāru " vecums nenosaka naivuma pakāpi šajā dzīvē. ... " vecums pavisam tieši nosaka naivuma pakāpi. un ja vecākiem cilvēkiem piemīt naivuma īpašība, tas liecina, ka kaut kas prātā ir aizķēries... padomā, ko raksti otrajā punktā, tas ir traģiskuma kalngals. ar tādām domām tālu dzīvē netiksi.

4 0 atbildēt

sunja murgi tev galvaa....

4 0 atbildēt

Sakiet ko gribat, bet man personiski patīk uzklausīt arī citu viedokļus, lai arī kādi tie būtu. Definitely (+)

emotion  

4 0 atbildēt

haha ,viena kļūda maina domas par cilvēku :D nu fak ja tu līdi viņam dirsā savu pus dzīvi ,tad viena viņa pieļauta kļūda pilnībā maina visu priekštatu par viņu? :D čista 2010 gada tizlākais raksts :D

cik tev ir gadu kādi 16? :D

3 0 atbildēt

Izsecinot no shii visa sanaak ka viirieshi ir muljkji :D Bet nesapratu kamdelj tas bij te jaaraksta...

3 0 atbildēt

atbildot uz robstena komentāru " vecums nenosaka naivuma pakāpi šajā dzīvē. ... " 2. pts == FTW emotion  LOL nu

2 0 atbildēt

atbildot uz robstena komentāru " man atšķirībā no aprobežotās tautas nav bail runāt"

lol

un kas tad tev, viedajai, būtu runājams ar mums - aprobežoto tautu?

2 0 atbildēt

dalja taisnibas jau ir

2 0 atbildēt

Daudzreiz ir vajadzigas sapes,lai tu saprastu ko pats/i gribi !! JA taa nebutu dzive butu TOO EASY !!

2 0 atbildēt

tev ir ļoti maz gadu, bet gadi nenosaka ''naivuma pakāpi'' ( lai ko tas arī nozīmētu). naivumam ka īpašības vārdam īstenībām ir tieš sakars ar spēju uzticeties, nevis pieredzes bagāžu..

*nav vajadzīgas sāpes, lai kaut ko saprastu, vai iegūtu, vajag vairak ieklausities sevī, bet to var izdarit tikai pieklusinot visas tas daudzas balsis, kas skan apkārt....

1 0 atbildēt

cool :D ir daļa taisnība, bet visi cilvēki nav vienādi.

1 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " 2010 gada glupakais raksts. "

 

2010. gada stulbākais komentārs. :D  

0 0 atbildēt

+

Patīk uzklausīt! :)

0 0 atbildēt

:)

0 0 atbildēt

teikšu kā ir man patīk uzklausīt....

0 0 atbildēt

vecums nenosaka naivuma pakāpi šajā dzīvē.

un, jā, man atšķirībā no aprobežotās tautas nav bail runāt par to, ka jā, man ir sāpejis.

ir tikai cilvēcīgi to atsīt.

2 5 atbildēt