local-stats-pixel fb-conv-api

Var tik pasmieties par cilvēku stulbumu :)2

38 0

Stāsts ,par kādu vīrieti ,kuram vajadzēja palīdzību emotion

Varbūt, vajadzētu sadaļu - Notikumi vai ko tamlīdzīgu ? Jo īsti ,piemēram ,šāda veida rakstiem atbilstošu sadaļu nevaru atrast :)

Bijušais ieslodzītais Floridas štatā ,tika notiesāts atkārtoti par to ,ka mēģinājis atgriezties cietumā. Silvestrs Džails iepriekš vaļsirdīgi atdzinās ,kādā lietā par slepkavību un dabuja 8 gadus cietumā ,bet pēc iznākšanas bija nobijies no upura radinieku iespējamās atriebības un tāpēc prasijās atpakaļ cietumā :)
Augustā ,pēc trīs brīvībā pavadītām dienām 25-gadīgais S.Džails ,kurš dzīvo Kokoa pilsētā ,ieradās atpakaļ Brevardas cietumā un lūdza ,lai viņu paslēpj! Cietuma darbinieki atteicās palīdzēt un ieteica Silvestram uzrakstīt oficālu prasību policijā.
Noraizējies ,Džails nolēma pats pārlīst pāri , četrus metrus augstai sienai ar dzeloņdrātīm un dabūja nopietnas grieztas brūces. Pēc aizturēšanas viņš tika nogādāts slimnīcā ,vēsta MigNews.
Janvārī S.Džails tika tiesāts par nelikumīgu ielaušanos cietuma teitorijā un par pretošanos policijas arestam ,kā rezultātā viņš dabūja bargu sodu - 15 gadus cietumā !

P.S Manuprāt, tā var notikt tikai amīšiem :)
+ Vēl par atdzīšanos slepkavībā ,tikai 8 gadi :)

38 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mignews.com.ua
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

8 gadi par slepkavību, 15 par ielaušanos cietumā... njā amīši :D

0 0 atbildēt

Jēbal. Amerika rullē!

0 0 atbildēt