local-stats-pixel fb-conv-api

Valga - Valka (salīdzinājums)17

386 2

Ieskats uz abu pārrobežu pilsētām - Valku un Valgu.
-Kas ir izmainījies 5 gadu laikā - Valkā un Valgā?-
Vai dzīve Valkā ir kļuvusi labāka, vai mēs vēl vairāk atpaliekam no Valgas?

Valkā (LV) tagad ir eiro, līdz ar to valcēnieši ar valgas iedzīvotājiem tagad izmanto vienādu valūtu.
Valkā (LV) ir nobruğētas daudzas ielas, kas 5 gadus atpakaļ bija nolaistas; Arī Valgā (EE) pašlaik notiek plaši bruğēšanas darbi ap Vilciena staciju līdz pat Maximai. Valgā (EE) nobruğēts arī centrs ap baznīcu.
Pats sāpīgākais šo piecu gadu laikā ir krasi atšķirīgais dzīves līmenis, proti, Valgā (EE) algas ir gandrīz par 100eur lielākas nekā Valkā (LV), par medicīnas aprūpi Igaunijas pusē nemaksā gandrīz neko, kāmēr valcēnietim jāatdot pēdējie graši par ceļā pavadīto laiku uz Valmieras slimnīcu un ārstēšanas izdevumiem. Salīdzinājums caur bildēm.

386 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Vispār Igaunija ir attīstītāka nekā Latvija. To var redzēt ceļos. Braucot pa Igaunijas ceļiem kafija paliek krūzē, braucot pa Latvijas ceļiem kafija ir visur, tikai ne krūzē!

52 1 atbildēt

Tāpat igauņi šņabi pērk Latvijā  emotion 

35 0 atbildēt

Mums tie ir retro vilcieni - ar laiku tik vērtīgāki paliek emotion

29 2 atbildēt
Aizpagaišo gad strādāju igaunija saņēmu 6 euro uz rokas plus vel dzivokli apmaksaja. Latvija pa tamlidzigu darbu knapi 3 euro uz rokas grib maksāt. Tagat esmu Somija saņemu patsmit euro uz rokas un atmaksatu dzivokli. Latvija salidzinajuma ar Igauniju ir ļoti neatīstīta valsts tieši uz kvalitatīvu darbinieka nodarbināšanu ar atbilstošu algu.
19 0 atbildēt

valka sen būtu izmirusi ja nebūtu valga jo dēļ igaunijas labklājības, darba vietām u.t.t cilvēki vēl nav pametuši valku, kā paši redzat valkā pat ceļus nevar izremontēt, nožēlojama tā latvija ir

18 0 atbildēt

Valkā ir ļoti daudz +, tikai visi ievēro tos - ! Valgas iedzīvotājiem vispār nav estrādes, Valkā ir ļoti skaista estrāde vismaz priecājaties par to  emotion 

5 0 atbildēt

Es vienreiz biju tanī "MAXIMA" Valgā iepirkties. Kura pārdevēja runāja man pa igauniski kad es pirku sev divas bundžas alus un vēl čipšu paku nopirku. Labi vien zināju cik maksāja, kas parādījās kasē. 

Igaunija ir maza un daudz reizes ir attīstāka par Latvijas valsti, bet GDP PPP Igaunija ir nabadzīgāka par Latviju. 

Igaunijai ir 35miljardi, bet Latvijā 48miljardi. 

5 1 atbildēt
3 eiro stundā...lasi uzmanīgāk..☺☺☺
3 0 atbildēt

Kas ir Pidgeot? emotion

0 0 atbildēt

labi ir tur kur mūsu nav

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

JA TAS BUTU FUN FAC TV TAD IELIKTU PLUSUS BET TU NESI PELNIJIS TO

0 7 atbildēt