local-stats-pixel fb-conv-api

Vācu dogs7

9 2
Vācu dogs ir suņu pasaules gigants – to augumam jābūt ne mazākam par 80 cm, pieauguši vīriešu kārtas suņi ir ievērojami lielāki, to ķermeņa svars ap 55-60 kg. Doga majestātiskajā augumā apvienots spēks un elegance.

Vācijā par dogiem agrāk tika saukti visi liela auguma masīvi suņi, neatkarīgi no to šķirnes. Tikai deviņpadsmitā gadsimta septiņdesmitajos gados šie suņi tika apvienoti vienā šķirnē, ko nosauca par vācu dogu. Starp to senčiem bija gan buldogi, gan dzinējsuņi.Spēcīgais, lepnais un elegantais suns ir draudzīgs, maigi pieķeras ģimenes locekļiem. Sirsnīgais, rāmais, gudrais un jūtīgais suns pret svešiem izturas nedaudz atturīgi, labi satiek ar citiem dzīvniekiem. Ļoti iecietīgs pret bērniem. Lepnais pašpārliecinātais dogs ir drosmīgs un paklausīgs, ja vien ir pareizi audzināts. No mazotnes apmācīts vācu dogs lieliski uztver balss intonāciju un klausa iejūtīgām saimnieka komandām.
9 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Milzeņi, bet noteikti ir drošības sajūta dzīvojot ar tādiem! :)
2 0 atbildēt
I emotion Tie melnie :)
1 0 atbildēt
Man tāds bija. Bella. Skaista, gudra, gracioza.. un medaļas arī pilns. Pietrūkst vēl tagad, kaut gan 5 gadi jau pagājuši.
1 0 atbildēt
Ahh atceros draugam bij sitads loti skaists.Un gudrs ar.
1 0 atbildēt

Es sew gribetu 6., 7.,  un 9. Bet man arī tādi būs 3 jo GODA VĀRDS es kas IZAUGŠU būšu bagāta!  emotion emotion

0 0 atbildēt
Skaistuli =] ar shitaadu vareetu atbaidiit Urlas emotion
0 1 atbildēt
urlas neatbaidīs, viņi ir diezgan lēni un lempīgi, bet ļoti forši suņi kopumā.
0 1 atbildēt