local-stats-pixel fb-conv-api

Twitter dīvaiņi13

Kā jau jebkurā interneta vietnē, kur jebkurš, kam vien nav slinkums, var pievienot saturu, arī twitterī ir sastopami neskaitāmi dīvaiņi. Twitter dīvaiņu izpausmes ir visdažādākās, bet šoreiz par tiem, kas uzskata sevi par līdzīgiem dažādām slavenībām. Bet šeit jūs vis neieraudzīsiet pārsteidzošas līdzības, drīzāk saskarsieties ar sarauktas pieres un neizpratnes pilno acuskatienu sindromu, jo līdzības šiem cilvēkiem ar salvenībām ir visai maz. Vismaz manā skatījumā, bet varbūt es kļūdos un nesaredzu to, ko redz paši ierakstu veidotāji.

Katrā ziņā došu iespēju jums katram pašam apskatīties un novērtēt, vai irredzama kāda līdzība, vai tomēr nav.

P.S. Šis ir mans pirmais raksts Spokos, tāpēc, ja ir kādas rupjas kļūdas raksta pievienošanā (piemēram, nepareiza kategorija), tad lūdzu nedusmoties, bet vienkārši to pateikt un centīšos to salabot, jo tas nav tā tīšām darīts.

138 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://twitter.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

´´ zvaigznei Kimai Kardašianai, kas nesen atzina, ka vēloties apēst savu polacentu, lai ilgāk saglabātu savu skaistumu!´´ Es kko esmu palaidis garaam? kas ir polacents?  emotion

8 0 atbildēt

Domāju, ka #2 iet runa par šo Dreiku (Drake Bell no Drake & Josh seriāla): http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc4OTQxMTA4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjUxOTE2Mw@@._V1._SY314_CR13,0,214,314_.jpg

3 0 atbildēt

Priekš pirmā raksta super :) lika pasmaidīt

2 0 atbildēt

7. vairāk pēc sida no ice age izskatās.. emotion emotion

1 0 atbildēt

OMG ,pēc 5. bildes es vairs naktī nespēšu iemigt

1 0 atbildēt

Principā, cilvēka prāts ir maldināms, acis redz vienu, bet smadzenes otru, līdz brīdim, kad viena no pusēm padodās. Lūk kāpēc kādam var likties, ka viņš ir tas vai kāds cits :)

0 0 atbildēt