local-stats-pixel fb-conv-api

Tu esi skaists.23

80 0

Katrs cilvēks no mums ir apveltīts ar savu skaistumu cits ar ārējo,bet cits atkal ar ieksšējo.Lai gan parasti apkārtējie saka, ka svarīgākā ir cilvēka iekšējā pasaule, tomēr neviens nemaz negrib iepazīt cilvēka iekšieni, ja viņš ārēji nav pievilcīgs. Un šī pievilcība jau ir katra gaumes lieta. Tas, kas vienu atbaida, otru pievelk. Lai gan, manuprāt, aizvien vairāk sabiedrībā parādās skaistuma etaloni, kuriem daudzi cenšas līdzināties, un dažkārt tieši sievietes pievērš pārspīlētu lielu uzmanību savam ārējam izskatam un zem blondiem nedabīgiem matiem un solārijā sadedzinātas ādas slēpjas radoša un interesanta personība, taču to vairs nevar pamanīt vai arī viņa to nemaz neatklāj, jo tas jau vairs nav svarīgi. Ja runā par ārējo skaistumu, tad manuprāt, sabiedrība iedalās divās kategorijās : „Bārbijās”, to pielūdzējos un „Bārbiju” nīdējās un nīdējos.

 

*Bildes ir ņemtas no personiskajiem arhīviem,kā arī manis pašas radītas,tapēc sapratīšu,ja bildes īsti pie sirds neies!Un atvainojos,ka bilžu ir tik maz.

80 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

gribējās vairāk..    emotion

2 0 atbildēt

cilvēki ir audzināti dažādi..dažie iemācās iepazīt iekšējo..pārējiem ir po**j..

0 0 atbildēt

Man jau patika gan bildes, gan teksti. Īpaši patika 1. un 5. bilde :)

0 0 atbildēt

Es esmu visskaistākais.

0 0 atbildēt

lai nu kaa, bet ar skaistumu, es uz juus emotion

0 0 atbildēt

++ labi sanācis, kā arī apsveicu ar pirmo rakstu :) Bija prieks sevi ar ieraudzīt :D

0 0 atbildēt

smukinji

0 0 atbildēt

man patika raksts un bildes arii, iesaku vairaak likt savas bildes, jo ir jau sheit pietiekami to, kuri nokachaa no citiem saitiem un juutas baigi krutieemotion

++malacisemotion

p.s.liec veel rakstus

0 0 atbildēt

++++++

0 0 atbildēt

++++++++++

0 0 atbildēt

šīs meitenes visas ir skaistas -  protams no iekšpuses

0 0 atbildēt