local-stats-pixel fb-conv-api

Tīņu problēmas pret armijas realitāti.71

888 5

Esi tīneidžera gados un sapņo, kā ar automātu visu pasauli apbērsi ar lodēm? Tev liekās, ka armijā ir forši, lai gan nekad neesi tur dienējis? Tajā pašā laikā uzskati, ka ikdienišķā dzīve ir šausmīgi smaga un depresīva? Varbūt tev liekas, ka patiesībā apjēdz īstās dzīves vērtības un zini visu labāk? Aplūko tīneidžera problēmu salīdzinājumu ar armijas ikdienu un realitāti.

« 1  2  3  4 »
888 5 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

👍

0 0 atbildēt

Ideāls rakstsemotion

2 2 atbildēt

labs salīdzinājums emotion

0 0 atbildēt

Spēcīgs raksts.Arī kad biju sīkāks,domāju,ka iešu uz armiju,klūstot vecākam domas mainījās.Karš,nekas vairāk par sava ego izrādīšanu,no uzbrucēju puses. Ja vajadzētu Lv aizstāvēt,darītu to nevis valsts dēl,bet sevis pēc un tuvinieku pēc, un civiliedzīvotāju pēc.Pie dirsas galīgi,ja visu saeimu atvāktu. Haoss ir solis iepriekš pirms kārtības.Miers un karš,neatñemami pārinieki.

0 0 atbildēt
Pamatīgi. Bet vairums armijnieku jau arī bija pusaudžu vecumā, domājot tās pašas lietas. Protams ir kas jau no dzimšanas vēlas saistīt savu dzīvi ar armiju, tomēr cik man zināmi cilvēki tur gāzuši- tikai savā vecumā, gribot uzspēlēt kariņu.
0 0 atbildēt

Diezgan stulbi salīdzināt divas pilnīgi atšķirīgas tēmas.....

Bet +

2 2 atbildēt

Un tīņi vēl domā ka viņiem ir grūti ar to skolu un draugiem. emotion(

0 0 atbildēt

Ai ai ai apakšējas bildes spēcīgas bet augšējās besi nenormāli.

0 0 atbildēt

esi tadu pat turejis ?

0 0 atbildēt

Ir cilvēki kuri bez armijas nevar emotion Viņi ir savādāki emotion

0 0 atbildēt

Visu cieņu 

0 0 atbildēt

Tiešām ok raksts! emotion 

0 0 atbildēt

Feuer, Graben, Leichenhaufen

Einer steht noch und fällt nicht

Aber als der Soldat getroffen wurde

"Ich bin in Ehre gefallen" und los

0 0 atbildēt

lasīt nemāki ? viņš jau rakstija, ka savu valsti aizstāvētu ! es arī aizstāvētu Latviju, ja šeit nāktu krievu armija, po***, ka nošautu, vienalga meiģināku novākt pēc iespējas vairāk krievu. 

bet ko aizstāv ASV armija ? savu valsti ? cīnās pret terorismu ?

paši mūžīgi lien svešās valstīs, šauj nost to iedzīvotājus un pēc tam brīnās kāda velna pēc pie viņiem terrorakti notiek, kaut lielākie teroristi ir viņi paši ! 

un tieši tas pats variants ir ar krieviju, kaut vai ja atcerās Maskavas teātra ķilnieku krīzi 2002 gadā, kad teroristu prasība bija izbeigt karu Čechenijā. Ja paši nebūtu līduši tur nekas tāds nebūtu noticis. 

Vienkārši krīt uz nerviem visi šitie ASV dirsas laizītāji, tāpat kā urlas. 

2 3 atbildēt

Es dikti saubos vai sis divas lietas var salidzinat.

2 3 atbildēt

iziet kaujas laukā ar mērķi nogalināt otru un brīnīties ka tevi pašu grib nogalināt. 

army logic

3 4 atbildēt

Bullshit!

0 2 atbildēt

protams, ka patiesi, bet.... priekš kā tas viss??? protams, ka karš kā tāds ir lieks, bet tomēr, vai tad jāsūta visi tie kājinieki, un cilvēki kā tādi? Mūsdienās taču ir tik moderns raķešu bruņojums un tik daudzveidīgas ieroču sistēmas, ka cilvēka tieša klātbūtne nav nepieciešama, visu iespējams kontrolēt ar tālvadību un satelītiem, kāpēc jāsūta šīs cilvēku masas?

0 9 atbildēt

Piedod atvaino, bet tie tuparilie amerikāņi paši vainīgi un nevaig mest vienā maisā mūsdienu armijas ar ww1 un ww2 armijām. Tajā laikā viņiem nebija izvēles, a bet tagat, visi grib tēlot baigos rembo un lien kur nevajag un pēc tam leij gaužas asariņas. Nesaku,ka armijā ir viegla dzīve, bet, ja tu to labi apzinies, tad nelien kur nevaig. Piedodiet, tāda ir mana nostāja, par rakstu ne + ne - !

14 24 atbildēt