local-stats-pixel fb-conv-api

Taizeme8

Taizeme (oficiāli Taizemes Karaliste) ir valsts Āzijas dienvidos. Tā robežojas ar Laosu un Kambodžu austrumos, Taizemes līci un Malaiziju dienvidos, Andamana jūru un Mjanmu rietumos. Līdz 1949. gada 11. maijam šo valsti sauca par Siāmu.

Taizeme tika izveidota 13. gadsimtā. Taizemes karaliste ir saglabājusi savu neatkarību gandrīz visu pastāvēšanas laiku. Taizeme atrodas Indoķīnas pussalā. Tās galvaspilsēta Bankoka ir lielākā[nepieciešama atsauce] pilsēta ne tikai Taizemē, bet arī visā Dienvidaustrumu Āzijā. Vēji- musoni - no okeāna vasarā atnes daudz nokrišņu. Taizemes krastus apskalo Siāmas līcis. Piemērotais klimats un augsne ļauj audzēt un eksportēt daudz rīsu. Izplatīta reliģija Taizemē ir budisms. Budas dzimšanas diena valstī ir brīvdiena. Taizeme tūristus pārsteidz ar krāšņiem tempļiem un savdabīgiem ēdieniem. emotion
« 1  2  3 »
13 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
izskatās jauki!
2 0 atbildēt
smuki
1 0 atbildēt
iedomajaties cik tur marihuanu var dabut
1 0 atbildēt
Būtu kādreiz jāizbrauc... emotion
0 0 atbildēt
Varēji jau bez pludmales un tā milzīgā monstra vell kaut ko ielikt , bet tā jau izskatās smuki :)
0 0 atbildēt
Bankoka tiešām ir viena no piesārņotākām pilsētām. Galvenajā kanālā nevienam nav dūšas izpeldēties, tas ūdens ir zaļš, vietējie tirgi ir ļoti netīri, bet kā valsts un pilsēta, atsevišķas vietas ir foršas.
0 0 atbildēt
mani vecāki tur bija aizbraukuši ekskursijā - īsta paradīze (ja neņem vērā tos rajonus kas nav domāti tūristiem) :))
0 0 atbildēt
xfs men Tur par narkotiku tirgosanu naves sods, taka domaa pats, par ciko ko var dabuut:)))))))
0 0 atbildēt