local-stats-pixel fb-conv-api

Taivānas geju parāde20

25 14

Pretīgi! emotion

25 14 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Pretīgi ir teikt uz citiem "pretīgi".

5 1 atbildēt

Ierēcami, jo kāda jēga taisīt rakstu, ja pašā sākumā esi uzrakstījis: Pretīgi

Pastulbi, ne?

3 1 atbildēt

ah tu laikam,pati esi pretiga,kada atskjiriba kads cilveks,vienkarsi tavi izteicieni fascine,izlien no savas aizspriedumu alas un sac dzivot musdienam kur visi ir vienadi,lai ari kads vins izskatitos un kada butu vina orentacija

3 1 atbildēt

sūdu stūmēji.

4 3 atbildēt

Tā jau sieviešu ir varākumā :)

0 0 atbildēt

Nez man pret gejiem utt nekādu pretenziju nav,bet viņi ar šiem praidiem taisa naidu paši pret sevi.Saprotu cilvēki ir savādāki,bet sludināt to nevajag,jo nedomāju,ka kādam rūp tur vai tu gejs vai kas.Un heiteriem:Viņi ir tādi paši cilvēki,japieņem viņus tādus kādi viņi ir.

0 0 atbildēt

Tāpēc ka viņi vot ir geji nav jau obligāti jāstaigā apkārt tikai apenēs c'mon..

0 0 atbildēt

pati piedalījies ?:D

1 2 atbildēt

nesapritu nafig tie geji apenees tik staigaa apkart...

0 1 atbildēt

Gan jau ka tādi izlecieni ir lai patracinātu cilvēkus. Kad persona ir pārkāpusi "ko tad Tu man...nē, mums izdarīsi?", tad tā atsakās samierināties ar slima/nošķirta cilvēka statusu sabiedrībā (ar kuru iespējams tas cilvēks uzaudzis, iedzīts kompleksos par savu seksualitāti) un vienkārši rāda vidējo pirkstu visiem pareizajiem un šķīstajiem.

0 1 atbildēt

Parodija par cilvekiem

0 2 atbildēt

apenēs tik māk staigāt tie g*roji un rādīt savas netīrās pakaļas plašākai cilvēku auditorijai, laikam tas viņiem sagādā baudu un ar visām savām *ciju izpausmēm viņi cenšas viens otram pierādīt cik lielāks sūkātājs viņš ir.

Ja viņi ieturētu sabiedrības normas, vismaz kaut kādas, tad būtu vienalga. Vēl šamie grib būt vienlīdzīgi, domāju, ka tie geji, kuri tiešām GRIB būt vienlīdzīgi, tādi arī ir, jo neizceļ to visu, atšķirībā no tiem praidistiem, kuri visiem mēģina uzspiest savu gejismu un mēģināt pierādīt, ka tas viss ir ok.

1 3 atbildēt

šito vajadzēja tīņiem + tie jau tādi samaitatāki! :D

0 4 atbildēt