local-stats-pixel fb-conv-api

Tabūns [2000-2004]9

13 2
Tabūns bija brīvdabas pasākums – nekomerciālās kultūras dienas, kuru īstenoja nevalstiskā organizācija Nekomerciālās Kultūras Attīstības Centrs (NEKAC) un kas apvienoja gan izklaidējošas, gan informatīvas un izglītojošas norises - mūziķu uzstāšanos, video un foto mākslinieku priekšnesumus, konferenci un diskusijas, izstādes, kā arī sporta un vizuālās mākslas akcijas. Mērķis bija izveidot pasākumu, kur cilvēkus ne tikai informētu par nekomerciālās/D.I.Y. mūzikas un mākslas daudzveidību, nozīmi un norisēm Latvijā un citur pasaulē, bet arī iedrošinātu un dotu viņiem iespēju pašiem piedalīties notiekošajā, tādējādi radot kultūrprocesu, kura mērķis nebūtu komercija un kas būtu pieejams ikvienam.
Tabūna kultūra:

Tabūns bija DIY (Do It Youself – Izdari to pats) festivāls, un tas nozīmē ne tikai pašam darīt, bet arī pašam domāt un apzināt sevi sabiedrībā, nevis pieņemt par dabisku to hipermārketa kultūras produkciju, kas savai iesaiņotajai precei līdzi nes pārliecību par šāda patēriņa pareizību.
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
13 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000
Pēdējā gadā sanāca pat ņemt roku pasākuma līdzalībā kā brīvprātīgajam, kaut kur vēl jābūt skaisti dzeltenajam t-kreklam :) Pasākums bija ļoti labs, bet nu dēļ tā, ka publikas interese bija tik liela un vietas vairs Kuldīgas pilskalnā nebija, arī vairs nerīkoja šo pasākumu.
4 1 atbildēt
Neuzskatu lielu alkohola patēriņu par kautkādu kultūru
3 1 atbildēt
ehh visi vēl tik jauniņi!
2 0 atbildēt
jā, viņi te bija :Z :D
2 1 atbildēt
Kārtējais pasākums lai varētu nodzerties :D
2 1 atbildēt
cilvēki, nu vai zin. Festivāl pirmā funkcija ir mūzika izklaide un labi pavadīts laiks. tikai pēc tam nāk pārējais.
1 0 atbildēt
stasit-Tabūns vairs nenotiek, un sen jau.
1 1 atbildēt
JĒĒĒĒĒĒ !!! ^_^
2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt