local-stats-pixel

Stulbie ,nelaimīgie vinnētāji.99

670 2

Veiksme ir laimēt lielu naudas summu.Stulbums- bezjēdzīgi notērēt to īsā laika posmā. Liela nauda nes laimi? Ne vienmēr.

Reklāma
Reklāma
670 2 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 99

0/2000

šis raksts lieliski pierāda ka naudai ir arī sliktā puse.

2 0 atbildēt

nu ja  man būtu tie entie miljoni, es nopirktu vienu mājiņu, kādas 2 savas mīļākās mašīnas un dzīvotu svētlaimē kā pirms vinnēšanas, tikai nestrādātu. nesaprotu, kpc viņi tā nevarēja izdomāt darīt!? ''tērēt, tērēt, tērēt! '' - tas manuprāt ir maza bērna likums.. :D kā jums liekas............? 

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " es vienkarshi ieliktu bankaa un man kraatos p... " tiešam gribetu redzēt, kā tu to izdarītu, kad tiktu pie tādas naudas...gan būtu... nu nupirkšu to un šito, un tad gan viss :D ha ha... apetīte rodas ēdot :D

2 0 atbildēt

ja es saņemtu lielu laimestu, gribētu to dabūt pa daļām - piem. 100 lati nedēļā, un man ar to pietiktu, un naudiņa ilgāk paliktu...

2 0 atbildēt

nu ja laimētu 150 miljonus nevis miljonu domāju tad gan nebūtu tik viegli visu uzreiz notērēt, jo sabītos drusku no tādas naudas un sākumā kaut ko bankā ieliktu gan,bet nu noteikti zinu,kur gribētu braukt un ceļot apkārt un daudz ko citu,tas atkarīgs no laimesta,miljonu protams ir viegli notērēt ballītēm un kam tur vēl ne. 150 miljonus varētu apjēgt sadālīt 2 daļās un to lielāko daļu noguldīt uz procentiem tādiem,ka tev gadā ienākas miljoni ne no kā un tu visu mūžu praktiski esi nodrošināts. protams,kad laimē,tad galva sagrozās,es arī ticu,ja laimētu miljonu tad nenoguldītu tur neko,kaut tgd šķiet,ka būtu saprātīga. bet,kas zina,tas ir atkarīgs no katra cilvēka paša. tā doma par to,ka sākumā vajag kaut kur aizbraukt tālu prom un apdomāsties man patika. es zinu,kur un pie kā to varētu darīt :) ai tgd drusku aizsapņojos par šito visu :D

2 0 atbildēt

neveiksmiigie veiksminieki..

2 0 atbildēt

viens liels pieradijums..cik atri nauda atnak , tik atri aiziet

2 0 atbildēt

 Labāk vismaz brīdi peldēties naudā, nekā visu mūžu dzīvot ar mazumiņu :)

3 1 atbildēt

Mēs nevaram zināt, kā rīkotos, ja pēkšņi tiktu pie tādām summām. Nauda burtiski pārņem cilvēka prātu, viņš vairs pats nesaprot, ko dara. Nav nekādu robežu un tas noved pie garīga sabrukuma.

2 0 atbildēt

eh visi te gudri runa bet ja pasi dabutu apdirstos un labi atri   teretu un butu tiesi ta pat...!!! :D:D

2 1 atbildēt

sadali pa bankām , dzīvo no procentiem, neaizdod nevienam pat piecīti =D

1 0 atbildēt

Nauda laimi nenes... ya right

Labāk būt nelaimīgam mersedesā, nekā autobusā. Te nav norādīts cik tās naudas aizgāja laimesta nodokļos. Daži cilvēki arī centās naudu ieguldīt biznesā, bet tur jau kā...kārtis kritīs, burtiski un ne tik. Pietam ir diezgan nejēdzīgi nosodīt cilvēkus izšķērdībā, īstie miljonāri, lielākoties, ir tiekušies visu savu dzīvi līdz virsotnēm, kad lielākajai daļai kapitāls bija īstā problēma. Bet bija plāns. Šiem censoņiem ir kapitāls bez plāna, dabiski ka tā nauda beigsies.

1 0 atbildēt

tie 3 miljoni taču nekas tāds īpašs nav- jārēķinās ar to,ka nauda kādreiz beigsies un tāpēc tā jaiegulda izdevīgā biznesā. jo reāli tos 3 miljonus pāris nedēļu laikā varētu iztērēt nežēlīgi dārgās somiņas, drēbēs,mašīnās vai citos bezjēdzīgos grabuļos. 

1 0 atbildēt

Saka ka nauda nenes laimi šeit pierada,un vispar ja tikai postu..,kā arī visi kas laimē lielas summas kautkas notiek.. cik esu ieverojis

1 0 atbildēt

nu visi mes gudri! :D

vai tad jums kad atnak lielaka nauda negribas skriet uz veikalu un kaut ko nopikrt

1 0 atbildēt

Gandrīz kā spēlē , tiklīdz tu dabū treineri vai kādus čītus tu spļē mierīgi azartiski

bet pēc tam kārtīgi izārdies nedomājot par neko un garlaicības nomākts to spēli pamet.

1 0 atbildēt

ja man butu miljons neizteretu to vienaa dienaa pilnigi nepraktisko veidos :D

1 0 atbildēt

+

1 0 atbildēt

atbildot uz asgasga komentāru "vnk viņi nemāk rīkoties ar naudu. nevajag uzrei... "nu daži neko daudz nepaspēja parīkoties ar to naudu.vai nu tika nogalināts( 5.) vai izdarīja pašnāvību(6.).  

1 0 atbildēt

Īsteni tupi cilvēki...

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »