local-stats-pixel fb-conv-api

State Mental Hospital16

110 3

Atvainojos, bet netulkošu attēlu komentārus. Nedod dies, ar tulkošanu zaudēšu teksta noskaņu & jēgu.
Autors - Iva Stanley.

Lai atrastu ko fotografējamu, mans vīrs & es nonācām šeit - slēgtajā "Central State Mental Institution". Tā ir bijusi aizvērta desmit gadus, & nolietošanās pēdas nu jau parādījušās. Pat lūkojoties tik no ārpuses vien, pavadīja spokaina sajūta. Slimnīcu aiztaisīja, jo tajā slikti izturējušies pret pacientiem.

Kā arī bijušas problēmas ar azbestu. Mēs izstaigājām cauri & uzņēmām fotogrāfijas. Šo pamesto vietu apciemojām ar maksimālu respektu. Vēlos, kaut tur būtu bijušas personiskākas zīmes par dzīvajiem, kas reiz tur dzīvojuši & miruši. Bet arī šī pieredze bija tā vērta.

Daudz dzīvju te dzīvotas, & daudz stāstu pēc šīm dzīvēm.

Šis ir mūsu apciemojuma stāsts.

« 1  2  3  4 »
110 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

vienkārši super raksts un jā, labi ka netika tulkots teksts zem bildēm

++

3 0 atbildēt

Šie ir labi. Grupa fotogrāfu ierodas pamestās vietās.. Vienu epizodi redzēju, kad viņi ieradās tuberkolozes slimnīcā, kur bija tonnām vecu rentgenu. Bildes sanāca lieliskas.

2 0 atbildēt

Gribētu pastaigāties pa šo spokaino ēku...  emotion 

2 0 atbildēt

dikti interesanti... patika! +

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

 ļoti labs raksts. patīk šāda vieda raksti. pašai arī kādreiz ar pareizo aprīkojumu un pāris cilvēkiem gribētos  izzināt kādu pamestu slimnīcu, trako namu, cietumu, skolu vai jebkuru citu iestādi,kura slēgta un vij noslēpumu ! un jā, galds bildē ir fokusēts. bet pēdējā bildē neredzēju īsti par kuru logu iet runa. kāds pateiks?

1 0 atbildēt

manuprāt tie ir vienkārši koku un krūmu atspulgi saules gaismas ietekmē, viņa gaidīja, ka kaut kas tamlīdzīgs varētu būt, ne redzēja.

1 0 atbildēt

man patika. =++

1 0 atbildēt