local-stats-pixel fb-conv-api

Skumjā realitāte... par ko vajadzētu padomāt.13

117 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Pag, nevajag te bāzt šitos melnos pērtiķus. Viņi visvairāk arī piesārņo un drāžas pa labi, pa kreisi. Ko brīnās, ka nav ar ko barot? Ja man darba nav, tad bērnus netaisa. Bet tur? Pat maizes gabala nav, bet vajag 12 bērnus ğimenē un pēc tam sūta viņus uz eiropu kā bēgļus - ķip nav ar ko barot.
7 1 atbildēt
14 un 15 bilde neiet kopā- geji var tikt pie 4 gadu cietumsoda Lībijā, vai pat sodīti ar nāvi. Diezgan tālu no demokrātijas, un mēs Eiropā esam toleranti pret visiem, kamēr tie kas atnāk nemaz necenšas būt toleranti. Hipocricy at it's finest.
6 1 atbildēt

Pārak saprotami un pārāk kreisi,turklāt vēstījumā ir lērums pretrunu emotion 

5 0 atbildēt

Nauda viena pati nenes laimi, bet ir labs palīglīdzeklis laimes un veiksmes sajūtas veicināšanai

1 0 atbildēt

Es tikai tā īsti nesaprotu, vai autori ir mazliet panaivi, vai tīšām jauc mušas ar kotletēm.

Visos šajos "Aizdomājies" sērijas bilžu krājumos starp patiešām problemātiskām lietām - dabas pieķēzīšanu, pārmēru aizraušanos ar telefoniem, kukuļdošanu utt. (šajā kolekcijā pirmie attēli) - vienmer tiks iepīti homoseksuālisma propagandas un "nabaga Āfrikas badacietēju" attēli. Tad, kad cilvēka psihe ir piekritusi [pamatoti] pirmajiem attēliem, automātiski piekritīs arī nākamajiem. Bet tur jau pastumj propagandu.

Neviens neliek tiem Āfrikas badacietējiem sēdēt uz savas atkritumu čupas, taisīt bērnus vienu pēc otra un gaidīt, kad kāds iedos paēst. Satīriet savu apkārtni, kustiniet rokas, iekopiet zemi - strādājiet! Bet nē - tā vietā Eiropas ziemeļdaļas vēsturiski čaklajiem iedzīvotājiem tiek potēta vainas izjūta, ka tiem nabadziņiem (vairākumā gadījumu - sliņķiem!!!) nav ko ēst.

Tas pats ar homoseksuāļiem. Nevienu neuztrauc, kas ar ko guļ, bet nevajag reklamēt un sludināt par pareizu un normālu, to, kas tāds tomēr nav. Vēl vairāk - sludināt, ka homoseksuālisms ir labāks, krutāks un ievērojamāks par "banālo" orientāciju. Pašos pamatos tiek organizēts genocīds pret "heteroseksuālu balto vīrieti", jo pārspīlētas tiesības tiek garantētas melnajiem, homoseksuāļiem, feministēm utt.  

Katru reizi, šos sakopojumus skatoties, aizvien vairāk nostiprinās pārliecība, ka kāds mums tīšām un mērķtiecīgi skalo smadzenes [un spokos kāds "noderīgs idiots*" naivi pārpublicē jau gatavu propagandu].

* (c) V.I.Ļeņins. Skaidrojums: https://en.wikipedia.org/wiki/Useful_idiot https://lv.wikipedia.org/wiki/Noder%C4%ABgais_idiots

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Lūdzu neliec vairs šādus rakstus, ja neko no dzīves nesaproti. Kamēr būs izdevīgi un cilvēki būs cūkas, tikmēr visu var nopirkt un pārdot. Eiropa ir salīdzinoši tīra atkritumu ziņā, bet Ķīnai un Indijai un tās iedzīvotājiem vienalga, kā dzīvo mēslu kaudzē, tā dzīvos. Tas pats ar čigāniem. Un nekāda ekoloģiskā doma viņus neizmainīs. Pasaule ir nežēlīga, un palīdzēs viens otram, tikai ja tas būs ekonomiski izdevīgi un dos peļņu. Tā tas nav tikai mūsdienās, agrākos laikos cilvēki arī vergoja rūpnīcās kas piesārņoja, un tāpat kā tagad bija nabagie un bagātie. Domā ka teslu kāds atbalstītu, ja tas nebūtu izdevīgi? Izdevīgi taču, jauna elektro uzlādes staciju būvniecība, svina un smago metālu realizācija akumulatoros utt.
2 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

+ emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Patiesi +
0 5 atbildēt