local-stats-pixel

Saules Aptumsums (manas bildes)15

96 2

Kā jau daudziem zināms, šodien bija vērojams saules aptumsums. Sākums bija 9:26, kulminācija 10:46 (kuras laikā tika aizklāti 84% Saules) un beigas 12:11

Sākumā domāju tikai tā pat pavērot, bet kaut kur ap 10:00 radās doma to arī kaut kā iemūžināt :D Tā kā neesmu īpaši aizrāvies ar fotografēšanu, tad mājās nekādas ūbertehnikas nav un jāiztiek ar to, kas ir - 6 mpix Olympus digitālais fočiks un 3.2 mpix Nokia un diapozitīvi kā filtri (neko citu uz sitiena nevarēju atrast(Un ne jau tukši diapozitīvi))

Sākumā paskatījos tāpat bez nekā (bad idea :D), pēc tam ar saulenēm (arī neko nedeva), tad beigās izvilku no skapja diapozitīvus un uzreiz cita lieta - ar kādiem 5 pietika, lai skaidri redzētu, ka Saule uz doto brīdi ir pārvērtusies par sirpi

Pēc tam mēģināju fočēt, bet izrādijās, ka fočēt Sauli nemaz nav tik vienkārši. Ja cilvēka acij pietiek ar kādiem 5 diapozitīviem, lai mierīgi skatītos un vairāk kā kādiem 7-8 nemaz vairs cauri pat Sauli nevar redzēt, tad fotoaparātam Saule tik un tā izskatās pēc lodes pat cauri 20 diapozitīviem.

Kopā es safočēju ap 40 bildēm, no kurām kaut ko aptuveni līdzīgu Saules aptumsumam var redzēt tikai dažās, kuras zemāk varat arī apskatīt :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
96 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000

suuds,noguleeju :D

nekas noskatishos nakamo peec 4 gadiem :D

6 0 atbildēt

Nja, apmacies laiks galigi iesuukaaja sogad =[

1 0 atbildēt

Es ar tādu stikliņu ņemu un skatījos :)

0 0 atbildēt

daudz tik aizklāts, bija jābūt tumšākam emotion

0 0 atbildēt

Ar disketi būtu bijusi tā pati problēma - skatīties caur viņu var ļoti labi, bet fočējot nekas tur nesanāks

Bet vispār disketes man mājās jau sen vairs kā nav

0 0 atbildēt

Es nebiju Latvijā nemaz nezināju ka tāds notika :(

0 0 atbildēt

Fuck, man viss bija apmācies un sniga!

0 0 atbildēt

hih, man laikam paveicās. bija baigā migla priekšā saulei, tāpēc varēju aptumsumu skatīties tāpat - bez palīgrīkiem. galīgi pa smuko. (:

0 0 atbildēt

es redzēēju,, uz sauli skatījos caur 3jām saulesbrillēm :D bija labs.. :)

0 0 atbildēt