local-stats-pixel fb-conv-api

Pret legālajām narkotikām krievijā !53

Domāju,ka tāds būtu daudz grūtāk organizējams latvijā,kā arī policija nez vai pievērtu acis uz demolēšanu,bet nu atbalstāms pasākums.

No tā saucamajām legālajām narkotikām slimnīcās nonāk un mirst bērni,kas ir lielākā problēma,tie kas bļaus,ka cigaretes arī nogalina,jāatgādina ka tās tomēr pārdod no 18,vismaz cenšas un to iedarbība ne tuvu tik graujoša un ātra.

Problēma tur,ka 14-16 gadīgi dzīvo no mītiem un viegli pavelkas uz tādu lietu kā legāls,ja jau legāls tad labs,kapēc lai nepīpētu,ja tepat kioskā var nopirkt? bet reāli tā ir stipra sintētiska narkotika,kuru vienkārši ir grūti iekļaut aizliegto sarakstā,jo regulāri ražotāji maina sastāvu kad viena viel aizliegta.

Līdzīga situācija ir ar marihuānu,kāds kautkur atrod ka kautkādā veidā kautkur pielietota medicīnā un pēkšņi visi skrien uz to mītu,ka ne tikai nav kaitīga,bet arī veselīga un vajag legalizēt,bet patiesība ir tāda,ka nekas ko tu pīpē nevar būt veselīgs,jo lielāko ļaunumu nodara tieši sadegošās vielas,pats degšanas process,dūmi,darva utt secondārais elements tad ir efekts,apreibināšanās vai arī atkarība no nikotīna,kā arī no marihuānas rodas atkarība,nestāstiet kad nē,esmu pietiekami redzējis kā cilvēks nes mantas pārdot mājas jo ir izmisis pēc zālītes.

protams var jau teorizēt,ja nobriedis prāts dažreiz uzpīpē zālīti,varbūt tas ir labāk kā piemēram salīdzinājumā 20 cigaretes dienā vai viens kāsītis nedēļā.

Nu šie maisijumi stāv visam pāri,ja kāds nezin var youtube ieggoglet spice effect vai tamlīdzīgi,tur netrūkst šausminošu skatu.

ir pašnāvības gadijumi,sidrs apstāšanās utt utt kas ir ļoti liels skaits pret lietotāju un lietošanas reižu biežumu,jo reāli tie cilvēki pārdod nāvi.















254 6 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Ko tur vispar ar tiem narkomaniem daudz runaties? Savakt visus un gazes kamera.Kartigiem cilvekiem bail ara iziet -transporta narkomani zog,uz ielas ari zog,slepkavo.Valsts te vairak rupejas par narkomaniem neka par kartigu cilveku drosibu.

0 0 atbildēt

Nu zini, vecīt... Smēķēju ganju jau piekto gadu. Mūžā neko neesmu iznesis vai nozadzis. Pietam pateicoties mj galīgi atteicos no alkahola. Atkarība - kāsi neesmu turējis rokās jau gandrīz otro mēnesi.   

1 1 atbildēt

Labrpāt piedalītos tādā grupējumā. :D

0 0 atbildēt

Un jā, tie video un bildes ir vnk vājprāts. Vēl trakāka ir to slavināšana. Tajos reāli tiek parādīts kā krievi dauza parastos pārdevējus - nabadzīgus iebraucējus no Kaukāza, kuriem nav nekāda sakara ar to, ka šīs vielas ir atļauts tirgot un viņi jau nu noteikti nav tie, kuri pelna lielo naudu uz citu nelaimes rēķina.

Starpcitu, interesanti, ka tad, kad Putinam ir jāpieņem lēmumi, lai kārtējo reizi ierobežotu kaut kādas krievu cilvēktiesības, nekāda bļaušana no Eiropas, ANO, ASV, vai pat Soču OS boikota draudi nav šķērslis. A vot kioskus aizklapēt ciet, vot birokraķiju uvažajem...

1 1 atbildēt

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/416041-latvija_lielakais_no_alkohola_miruso_skaits_es LATVIJĀ VISS LIELĀKAIS MIRUŠO SKAITS ALKOHOLA DĒĻ Netelojiet ka jums cilvēki rūp te tik grib atrast atļāuju ārdīties -bērni http://www.cdc.gov/alcohol/fact-sheets/alcohol-use.htm Vismaz 80 tūkstošu cilvēku nomirst alkohola dēļ asv Tā ir viena no viss kaitīgākajām nakotikām ko var dabūt katrā veikjalā Kur ļoģika, es varu nodzerties tad nopīpēties (50% cilvēku kas pipe nomirst no sigarešu izraisītām slimībām) bet ja kāds cits nomirst no citas narkotikas tad tā ir katastrofa... ??? http://en.wikipedia.org/wiki/Mexican_Drug_War (2006–2012), the official death toll of the Mexican Drug War was at least 60,000, Jep mums arī vajga melno tirgu.. tas skan prātīgi. p.s. cik gadus krievija cenšas jau aizliegt narkotikas ar varu ? 70 gadus ? asv 50 ? kā viņiem veicās līdz šim ? Es nelietoju bet es esmu mazliet atīstītāks ka mazs emocionāls bērns kas rīkojas ar emocijam agresīvi kāmazs bērns kurš neko nezin laikam kas notiek pasaulē.

0 1 atbildēt

Malači, puiši! Latvija vajag arī ta darīt!

1 2 atbildēt

Da tie pipetaji naudu dabu ka piedava veciem nosukat pa naudu.Vairak ka 50 % no zales pipetajiem pardodas veciem pa naudu.Man reiz bij viens pazina pipetajs un vins iepazistinaja ar savu kompaniju.Tiem visiem bija meitenes bet vini guleja ar veciem veciem par naudu lai tikt pie zales.Ta ka mes zinam kur jus dabujat naudu :DDD

1 2 atbildēt

Nelasiju aprakstu.. bet te iet runa par marihuanu?! ;D

0 4 atbildēt