local-stats-pixel fb-conv-api

Plūdi Jelgavas apkārtnē11

80 1

Takā biju manījis bildes no jelgavas centra ,tad šodien izdomāju aizbraukt uz Jelgavas apvadceļu . Lūk dažas bildes . Atvinojos par slikto kvalitāti dažām ,jo tās tika uzņemtas braucot auto .

80 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

nmda,neko sev taa

3 0 atbildēt

ja jau Lielupe šitā noplūdusi, tad kas darīsies ar Daugavu? :O

3 0 atbildēt

Paldies par informāciju :) Traki jau vsp sapludojis visur. :(

2 0 atbildēt

Varēji vienīgi vairāk bildes, ieskaitot pils apkārtni nobildēt, jo šodien piem. nevarēja tur pat paiet, viss bij zem ūdens..

Vel uzvaras ielu pafotogrāfēt, un arī pļavu..

Tiem kam vel interesē plūdi, apmeklējiet http://www.jelgavnieki.lv/?l=166 , īpaša sadaļa plūdiem. Paldies par rakstu, tāpēc +.  

Wicked Sick ja jau Lielupe šitā noplūdusi, tad kas darīsies ar Daugavu? :O Nebūs tik briesmīgi, jo Jelgava ir ļoti zemā vietā...
2 0 atbildēt

Num.. Es kā Jelgavnieks, varu pateikt kad, plūdi vel nav beigušies, un drīz sāks ledus kustēties, un tad draud vispār lielus plūdus.

2 0 atbildēt

atbildot uz battery komentāru " Varēji vienīgi vairāk bildes, ieskaitot pils ... " Es Tev kā jēkabpilietis varu pateikt, ka Jēkabpils arī ir zemā vietā. Gandrīz katru gadu te kaut kas applūst. Par kritisko ūdens līmenis Daugavā pie Jēkabpils tiek uzskatīti 6,30 metri. Vēl neiet ledus un ir jau gandrīz 5m atzīme.

1 0 atbildēt

mums jau skolā pamazām sāk tecēt iekšā

1 0 atbildēt

Robi, tas tu? :D

1 0 atbildēt

Rīt aizbraukšu līdz centram ,pafočēšu arī pils apkārtni un apvienoto Driksas&Lielupes upi :)

 

1 1 atbildēt

atbildot uz Sister komentāru " mums jau skolā pamazām sāk tecēt iekšā " Man arī, majturības kabinetā, ēdnicā un garderobē. Krici, tā tik turpini. :)  

0 0 atbildēt

atbildot uz battery komentāru " Man arī, majturības kabinetā, ēdnicā un garde... " haha, tad jau par vienu skolu runājam. :D

0 0 atbildēt