local-stats-pixel

Plastiskā ķirurģija noved līdz trako namam13

Vēlme nepārtraukti pilnveidot savu izskatu kādu 48 gadus vecu sievieti pārvērtusi monstrā. Plastisko operāciju fane, korejiete Hanga Mioki savu likteni izšķīrusi, kad zem ādas iepumpējusi kulinārijas taukus.

Pirmo plastisko operāciju sieviete veica 28 gadu vecumā. Pēc tam viņa no Korejas pārcēlās uz Japānu, kur turpināja eksperimentēt ar savu ārējo izskatu. Operācija pēc operācijas, un Mioki seja uzblīda un deformējās. Tiesa, sieviete to nepamanīja: viņa lūkojās uz savu attēlu spogulī un domāja, ka kļūst aizvien skaistāka. Visbeidzot visi plastiskās ķirurģijas speciālisti atteicās veikt kārtējo operāciju un pat pieļāva, ka korejietes vēlmi būt ideālai, mainot ārējo izskatu, izraisījusi psihiska nelīdzsvarotība.

Kad Mioki atgriezās Korejā, par viņas apmātību uzzināja pašas vecāki. Kad tuvinieki pārliecinājās, ka sieviete ar piepampušo seju patiešām ir viņu meita, tēvs un māte nekavējoties aizveda viņu pie ārsta. Mediķi apstiprināja, ka Mioki ir garīgi slima, un uzsāka ārstēšanas kursu. Diemžēl medicīnas pakalpojumi sievietes maciņam bija pārlieku dārgi, un viņa pārtrauca ārstēšanos, atgriežoties pie sava "hobija".

Viņai izdevās atrast ārstu, kurš bija ar mieru iedot Mioki silikonu, kuru ievadīt pašai. Kad silikona krājumi beidzās, sieviete sāka sev sejā injicēt kulinārijas taukus. Pēc šīm procedūrām Mioki seja ieguva neiedomājamus apjomus. Īpaši briesmīgs skats pavērās uz neproporcionāli milzīgo galvu salīdzinot ar trauslo ķermenīti.

Visbeidzot Mioki parādīja Korejas televīzijā un šokētie pilsoņi savāca naudu, lai atjaunotu sievietes seju. Pirmās operācijas laikā mediķi no viņas sejas atsūca 60 gramus pretdabiskā materiāla, bet no kakla - 200 gramus. Jau pēc dažam ķirurģiskām operācijām Mioki seja ieguva mazākus apmērus, tomēr visu atlikušo dzīvi viņa būs biedējošs monstrs ar deformētu seju.

Jāteic, ka plastiskās ķirurģijas upuris visbeidzot aptvēra, ko ir izdarījusi. Tagad Mioki sapņo par tādu seju, kāda viņai bija pirms skalpeļa iejaukšanās.
28 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000
Bijis, bet apraksts bija cits, ja nemaldos ...
3 0 atbildēt
Norm...bet jacky jau par so rakstija......
3 0 atbildēt
nu kā šitā var :/
3 0 atbildēt
mjā, šitais bijis, traki gan :/
2 0 atbildēt
Nekas, ka bijis. Atkārtošana nenāks par ļaunu. emotion
2 1 atbildēt
Kurma negadās ? ;)
1 0 atbildēt
nu briesmas.
1 0 atbildēt
ja netaisis laikam sev silikona PUPUS :D
0 0 atbildēt
sitas jau man liekas bija kaadu laicinju atpakalj....
1 1 atbildēt
Šausmas!!!:o
0 0 atbildēt
emotion emotion
0 0 atbildēt
0 0 atbildēt
crystalyna, un ??
2 3 atbildēt