local-stats-pixel fb-conv-api

Piedod, bet tu dzīvo ASV11

66 6
66 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Te drīzāk vajadzēja latviešu tradicionālos ēdienus-pelēkos zirņus kko tādu. Tādas tualetes noteikti laukos ir,tāpat arī kāpēc domā ka ASV nav pīrādziņu ,čebureku vai garšīgu bulciņu?Čebureki toč ir ņemot vēra lielo austrumnieku imigrantu skaitu tur. Un teikt nav adidas treniņtērpu? Kā tad staigā sportiskāk noskaņots amerikānis vai vienkārši sportists? Un gopņiku vietā tev būs italo-amerikāņu gangsteri vai niggas from the hood..

8 0 atbildēt

Kvass, Ņam. Īsta rupjmaize. Ņam. Vienmēr savējiem radiņiem ārzemēs aizvedu kaudzēm vien, lai tiesā pilnām mutēm slavēdami. pats kad braucu kaut kur arī paķeru līdzi baterijas ar kārtīgu kvasu/rupjmaizi. emotion

Pat tik daudz, lai var apdalīties ar vietējiem kas brīnās, kādu melnu maizi un melnu dziru dzeru.  Lai apgaismotu viņu tumsonību, hehe.

Reiz man pat kāds čalis UK restorānā paprasīja, kāpēc es ēdu piedegušu maizi, un kad biju iedevis pagaršot, prasīja kur var dabūt vēl šitās mantas emotion

6 0 atbildēt

14. Daudzi atdzīst, ka Latvijā ir skaistākās meitenes pasaulē, un arī es esmu viens no tiem, kas tā uzskata!

5 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Nu par 9, 8, 7, negribētos viss piekrist. Jo tur ir diezgan garšīgas bulciņas un ogas jau viņi arī audzē piemājas dārzos, un tad tas vāc. Un vēl 16. nepiekritīšu.
1 0 atbildēt

Pilnīgi prasās tajā tualetē apsēsties un uzcept kotletes emotion fu

1 0 atbildēt

Nē, tas ir ķipa tas, kas nav amerikāņiem. Un neteikšu, ka sliktā nozīmē, jo mums arī daudz kas labs, kā piemeram, ēdiens. Ja vēl nesaprati, apskaties manu iepriekšējo rakstu un drošvien sapratīsi.

1 0 atbildēt

Tomēr forši dzīvot LV  emotion 

1 0 atbildēt

Romiešu tualetes. mmm. 

0 0 atbildēt