local-stats-pixel

Pewdiepie noslēgums. Inteliģence zaudējusi55

14 130

Jau vairākas dienas aktīvi izpētu problēmu, kas skar mūsu dzīves. Proti, tiek salīdzināts Pewdiepie ar inteliģenci.

Jāatzīst, ka jūs nemākat uzņemt rakstus ar humoru un vispār neko nejēdzat, jo dažs labs, kā izskatās, jūs tiešām ir degradējis uz slikto pusi. Man ir kauns!

Tā kā inteliģcene ir zaudējusi cīņā pret šo vājprātīgo austrolopiteku, tad nākas vien aizmirst par to, ka spokos ir kaut viens inteliģences bagāts cilvēks.

Jā, labi, daži ir, piemēram - es, mazakuce, marijazakis, resnabella, kā arī visi tie cilvēki, kuri maniem rakstiem lika plusus. Es jūs novērtēju! Paldies, ka jūs esat, draugi! Mēs varētu veidot tādu kā inteliģences klubiņu :)

Un nu laiks jauniem rakstiem par inteliģenci. Kā pirmo es piedāvāju apskatīties vājprātīgas 21.gadsimta bildes, kuras satricinājušas visu pasauli - tajās virmo tāda inteliģence, kādu jūs citur nekur neredzēsiet. Tie ir unikumi. Mākslas darbi, kas jāsaglabā. Es ļoti ceru, ka šoreiz nebūs mīnusi. Ja atkal būs mīnusi, tad sakni raksim dziļāk un turpināsim pētīt problēmu, kas aug jūsu neattīstītajās smadzenēs.

Reklāma
Reklāma
14 130 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 55

0/2000

Vienkārši nav komentu.. emotionemotionemotion

1 0 atbildēt

P.S.-Neinteliģentie?? Tu ko, smejies? Pie mums ir braukuši pilsētnieki un bijushi totāli dauņi ja godīgi...Un vis notiek pa internetu un pastu, caur netu lētāk ;) Neesam tik atpalikuši no pilsētas, varbūt tu nezini ņihrena valodas, tikai LV un krievu...Cik tev matemātikā ir??Cik tev BIOLOĢIJĀ ir?? Neesmu experts, varbūt ir ok, bet neizskatās, ģeogrāfijā un faktos tu toč sūkā...Vien pa savu Rīgu vai kur tu dzīvo blandies...Pēc taviem textiem var domāt ka pilsētnieki ir tādi pasisti*nē nav, bet izskatās ka šis radijums ir*un izskatās ka tieši TU būsi staigāsi ar tādu uzlīmi vienīgais, degradējies pie PC un pacelt savu resno pakaļu lai izietu ārā un izbrauktu LV un uzzinātu KĀ VISS IR PATIESĪBĀ, nevis klausīties mītus un lasīt dzelteno presi...Pamēģini iekāpt vilcienā, mašīnā, dažos autobusos un varbūt aizej uz svaruzāli, lai sāktu straujāk elpot...tfu uz tevis, Putina radijums...

1 0 atbildēt

Ziniet ir daži tādi cilvēki, kuriem skaidro cik gribi bet viņiem viss pie vienas vietas. Lūk dzīvs piemērs tam emotion

1 0 atbildēt

Go home,youre high

Bet ja nopietni,pietiek pīpēt Spice emotion

0 0 atbildēt

2. daļu.

2 2 atbildēt

Kas tas bija par NAH**, ko es te lasīju?!?

Vai vēl kāds pārlasīja to rakstu trīs reizes, mēģiot saprast autoru - pilsētas inteleģences bestiju???

emotion

0 0 atbildēt

Someone really should put a ring on you, and fast. 

0 0 atbildēt

Par nāvi citam cilvēkam tikai galvā ****i dauņi joko emotion

0 0 atbildēt

Atnacu lai pateiktu, ka lai gan piekrītu tam, ka vajag inteligentus cilvēkus, bet tomēr tavi spami ir apnicigi 

0 0 atbildēt

čalīt tev nodērētu miesassargi.

0 0 atbildēt

Jā, labi, daži ir, piemēram - es, mazakuce, marijazakis, resnabella, kā arī visi tie cilvēki, kuri maniem rakstiem lika plusus. Es jūs novērtēju! Paldies, ka jūs esat, draugi! Mēs varētu veidot tādu kā inteliģences klubiņu :)

Pēc šitā sapratu, ka tu tiai āksties. Cerams... emotion

0 0 atbildēt
Tu tikai mēģini spoku lietotājus pakaitināt, bet apsaukāt? Tas nav pieņemami.
0 0 atbildēt
Za***** cik tad var
0 0 atbildēt

PewDiePie Ir kaut ko panācis bet tu neko nepānāksi sēžot mājās ar savu resno dir*u un taisot kaut kādus rakstus kurus neviens neņem vērā.

0 0 atbildēt

Bļed ,a tev pa muti nevajaga ,liec mierā PewDiePie ,tu pat tuvu viņam nestāvi ,viņš veido video ,lai cilvēkiem paceltu garīgo ,a tu maitā gaisu. Ej nospragsti katā tu pelmeni un beidz stulbus rakstus veidot. Tev pat tuvu nestāv vārds inteliģents ,labāk jau vārds tev skan pedējais sūds uz zemes. Aizej pamācies skolā ko inteliģence nozīmē ,ja tu vispār zini ,kas tā par vietu vārdā skola. Es nēsmu nekāda PewDiePie fangirl ,bet gan fane ,lai tev vismaz tas būtu skaidrs. Aizej youtube un nopelni 34079429 subscribe ,tad parunāsim ,aa nē tu jau no sava samaitātā gaisa jau būsi nosprādzis ,tad mums vispār nav par ko runāt ,liekas ,kad pat tagad esi nosmacis , kad visu šito rakstu.emotion

0 0 atbildēt

Da lol ,gribu ieiet iekšā viņa profila ,bet šis maita izdzēsies. 

0 0 atbildēt